Klinikai profilbővítés - EFOP-5.1.1-17

A Projekt az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program pénzügyi eszköz Hitelprogram keretében valósult meg

Klinikánk szakmai profilbővítését célzó beruházással kapcsolatos főbb információk:

  • adós neve: TISZA MEDICAL GROUP KFT.
  • a projekt címe: Szakmai profil bővítéséhez szükséges multifunkciós ultrahang készülék
  • a támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 10 millió Ft
  • a projekt tartalmának bemutatása:
    Az elmúlt 9 év tapasztalata, valamint az elmúlt lassan több mint 1.5 év covid helyzete erősítette bennünk azt a már alapvetően szilárd elképzelésünket és meglátásunkat miszerint napjainkban kiemelten fontos és szükséges a magánegészségügyi szolgáltatások különböző szakterületeinek aktív részvétele az egészségügyben, egyre nagyobb igény mutatkozik a páciensek részéről is más szakterületek magánellátás keretében történő igénybevételére is.
  • a projekt célja: Magyarországon, de Csongrád-Csanád megye valamint, Szeged és vonzáskörzete tekintetében kifejezett igény mutatkozik egy exkluzív kialakítású, teljeskörű, magas színvonalon működő, szakorvosi járóbeteg központra amely komplex módon, egy épületben tud biztosítani, minden olyan hiánypótló és innovatív diagnosztikai és szakorvosi járóbeteg szolgáltatást amely nem csak az akutan komoly betegségek kiszűrését hanem a preventív célú vizsgálatok alkalmazását is lehetővé teszi a Páciensek számára! Ennek tudatában döntöttünk úgy, hogy klinikánkon a tervezett szakterületek és profilbővítés keretében mindenképp kiemelt helyet kap a szakterületek között magánellátás keretében az ultrahangdiagnosztika! A projekt hozzájárul ahhoz, hogy a tervezett szakirány bővítés keretében az ultrahangdiagnosztikai szolgáltatás az általunk biztosítani kívánt szakmai színvonalon megvalósulhasson, és , hogy e projekt keretében igényelt nélkülözhetetlen multifunkciós ultrahang készülék a szakorvosok és a páciensek rendelkezésére álljon az új Szakorvosi Járóbeteg Központban!
  • a támogatási szerződés száma: H-EEFO1/100395/2022/459463/001
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.02.15 
pályázat
Doctor Hair Clinic

Kérjen SZEMÉLYES konzultációt

Klinikánk új címe: Tisza Medical Center / Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6.
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. / (Rigó utca felőli első épület)

A klinika bejárata földszinti, utcafrontról közelíthető meg amely a Cédrus Liget F. épületének bejáratától jobbra található.

info@dhc.hu
+36 20 610 10 54
Bisnode tanusítvány

Facebook

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.
Adatkezelési szabályzat Elfogadom Elutasítom