Covid protokoll

COVID-19 INFORMÁCIÓK & PROTOKOLL

Klinikánkon kiemelten fontosnak tartjuk a koronavírus elleni védekezésre vonatkozó szabályok betartását. Ennek érdekében kiemelt higiéniai protokollt alkalmazunk munkatársaink és pácienseink egészségének megóvása és védelme érdekében valamint annak érdekében,hogy Pácienseink a legnagyobb biztonságban érezhessék magukat a teljes itt tartózkodásuk alatt! 

 

SZIGORÍTOTT INTÉZKEDÉSEINK:

Pácienseink és környezetükben élők, klinikánk munkatársai és dolgozói egészségének megóvása érdekében szeretnénk az alábbiakról tájékoztatni Önöket: 

  • Kérjük kedves pácienseinket, hogy a klinikára való érkezéskor a váróteremben kihelyezett kézfertőtlenítőt érkezéskor kötelezően használják!
  • A vizsgálatra lehetőség szerint maszkban érkezzenek!
  •  Érkezzenek kísérő nélkül, vagy kísérőjük várjon Önökre a klinikán kívül. A klinikán CSAK páciens tartózkodjon! 
  • A kontakt minimalizálás okán nagyobb szüneteket biztosítunk két páciens időpontja között.
  • Klinikánkon naponta többször fokozott fertőtlenítést és szellőztetést végzünk. 
  • Várótermünkben ÓZON-os légtisztítás és fertőtlenítést alkalmazunk!
  • Lázas, beteg állapotban lévő vagy azon pácienseket akik a megfázás, meghűlés, nátha, influneza tüneteit tapasztalják magukon nem tudjuk fogadni! Ez esetben hívják bizalommal telefonszámunkat ( +36 20 284 51 84 ) és kollégáink módosítják előjegyzésüket későbbi időpontra!

Klinikánk munkatársai szigorúan betartják a fokozott egészségügyi és szakmai előírásokat, valamint mindent megtesznek a biztonságos és zavartalan egészségügyi ellátás fenntartása érdekében.

Minden kedves páciensüknek köszönjük, hogy  intézkedéseink tudomásulvételével és betartásával hozzájárul a járvány egészségügyi kockázatainak csökkentéséhez.


Vigyázzuk egymásra és magunkra is!

Tisztelettel és Köszönettel:  A DHC csapata

Doctor Hair Clinic

Kérjen INGYENES konzultációt

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.
Adatkezelési szabályzat Elfogadom Elutasítom