Rólunk - DHC Clinic

rolunk-01.jpg
FUE Hajbeültetés & Bőrgyógyászat

Magyarországon egyedüli klinikaként hajbeültetési és bőrgyógyászati profillal is rendelkezünk. Kimagasló hajbeültetési tapasztalattal és napi gyakorlattal rendelkező orvosi és asszisztensi team közreműködésével valamint bőrgyógyász szakorvos által végzett konzultációt követően végzünk hajbeültetési beavatkozást ezzel biztosítva egyedülálló, komplex, és innovatív orvosi, esztétikai és bőrgyógyászati  megoldási lehetőségeket a hozzánk forduló pácienseknek.


Klinikánkon kizárólag a nemzetközileg is már bizonyított, ismert és elismert FUE hajbeültetési módszert alkalmazzuk a kopaszodás kezelésére. Több 1000 beavatkozás tapasztalatával.

A tudomány mai állása alapján kizárólag a FUE hajbeültetési technológia az egyetlen olyan módszer, amivel a kopaszodási probléma megfelelő esztétikai eredménnyel orvosolható. Az eljárás minimál invaziv beavatkozást igényel, kizárólag speciális tűk segítségével történik, így a beavatkozást követően nem marad sem heg, sem vágás.

Személyes és Online konzultáció

Személyes és online konzultációnk során a Doctor Hair Clinic orvosai segítenek Önnek hajhullás okának felderítésében, a problémás terület helyreállításának megtervezésében.  A hajhullás minden kérdésében személyre szabottan az adott problémának megfelelő, a rendelkezésre álló legmodernebb és legcélszerűbb megoldást javasoljuk.

Tapasztalataink alapján azonban számos olyan eset létezik, amikor a hajbeültetési beavatkozás mint lehetőség sajnos nem alkalmazható vagy önmagában nem elegendő az eredmény eléréséhez.

rolunk-01.jpg
rolunk-03.jpg

Professzionális klinikai eszközpark

Éppen ezért klinikánk kibővült szolgáltatásai között több olyan kiegészítő kezelés is elérhető, amelyet bártan javasolunk hajbeültetésen korábban már átesett pácienseknek, és olyanoknak is akiknél a hajbeültetés mint beavatkozás egyéb okokból nem megoldható.

Klinikánk elegáns, nyugodt, exkluzív környezetben, professzionális orvos és asszisztens csapattal, modern és korszerű eszközparkkal, családias, és barátságos légkörrel, garantált diszkrécióval várja szeretettel mindazokat, akiknek a kopaszodás és a hajhullás komoly problémát okoz.

Legyen Ön is a Doctor Hair Clinic vendége!

ELÉRHETŐSÉGEINK:
E-mail: info@dhc.hu
Telefon: +36206101054
Cím: 6721. Szeged, Teleki utca 9.

 

dhc-62-1392x928.jpg

Árképzés

A FUE hajbeültetés esetében orvosi műtétről beszélünk, amely szigorú szakmai szabályok alapján speciális eszközök ès szakképzett tapasztalattal rendelkező orvosi team bevonásával történik, ezért ezt a műtétet klinikánk kizárólag: 

- 1-2 napos műtétek keretében FIX  műtéti csomagárakat határoz meg.

- Lévén hogy speciális műtétről van szó, értelemszerűen egy árszint alatt semmiképp sem elvégezhető minőségi beavatkozás! 

- Klinikánkon 1 és 2 napos műtéti díjak vannak meghatározva (szakmai maximális hajszálmennyiséggel) és nem pedig darabárhoz kötött árképzés.

- Mivel orvosi beavatkoztásról beszélünk melynek kivitelezésére és tervezésére is egyrészt szakmai nemzetközi standardok vonatkoznak. Számos szubjektív tényező befolyásolja a pontos kivehető és beültethető hajszál-mennyiséget.

- Ezen tényezők többsége kizárólag a műtét napján derül csak ki, hiszen képek alapján  nem  mérhető fel a fejbőr állapota, hajszálak  szerkezete, vastagsága, minősége, hányas graftokat tartalmaz a páciens adóterülete, azokat milyen mértékben és minőségben lehet kinyerni.

- Éppen emiatt kizárólag FIX csomagárak vannak az 1-2  napos műtét keretében minden páciens esetében annyi hajszálat veszünk ki amennyit az adó terület kivenni enged és amennyire értelemszerűen a probléma megoldása érdekében szükség van.

Amiért érdemes klinikánk mellett dönteni:

  • Klinikánkon kizárólag sok éves hajbeültetési szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező orvosok dolgoznak
  • Egyetlen klinika vagyunk az országban ahol mind a 10 orvos és a 2 vezető asszisztens is Nemzetközi Hajbeültetési Tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Klinikánk közel 10 éves hajbeültetési tapasztalattal, napi szinten dolgozik több műtővel hétköznap és hétvégén is
  • Pácienseink közel 70 %-a Európa és Amerika területéről érkezik klinikánkra 
  • Klinikánkon pácienseinket hivatalos orvosi dokumnetációval látjuk el, a beavatkozást követően szigorú 12 hónapos utánkövetéssel követjük nyomon a hajbeültetési eredményük folyamatát
  • Kizárólag saját orvosaink hajbeültetési tervezése alapján vállalunk műtéteket
  • A személyes konzultációkat Bőrgyógyász szakorvos végzi szigorú diagnózissal, véleményezéssel és hajbeültetési tervezéssel
  • E-mailes hajbeültetési tervezést Bőrgyógyász véleményez 

Rólunk mondták

Doctor Hair Clinic

Kérjen SZEMÉLYES konzultációt

Klinikánk új címe: Tisza Medical Center / Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6.
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. / (Rigó utca felőli első épület)

A klinika bejárata földszinti, utcafrontról közelíthető meg amely a Cédrus Liget F. épületének bejáratától jobbra található.

info@dhc.hu
+36 20 610 10 54
Bisnode tanusítvány

Facebook

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.
Adatkezelési szabályzat Elfogadom Elutasítom