Rólunk - DHC Clinic

cedrus-liget-varo-szeged.png
FUE Hajbeültetés Szegeden 15 éve!

Magyarországon egyedülálló hajbeültetési klinika vagyunk, amely több mint 40 féle szakorvosi, ambuláns sebészeti, labordiagnosztikai, orvos-esztétikai és kozmetikai szolgáltatást kínáló magánklinikai részleggel is rendelkezik!

Ismerje meg Ön is az egészségügyi ellátás és az orvos-esztétikai szolgáltatások új hullámát amelyet a a Doctor Hair Clinic és a Tisza Medical Center képvisel!
Egy hely ahol a páciens a legfontosabb, ahol elhívatott, ismert és elismert szakorvosaink és professzionális klinikai csapatunk humánus, páciensközpontú szemlélete, szakmai felkészültsége és tudása a prémium színvonalú ellátás garanciája amely nap mint nap a hozzánk érkező Páciensek testi-lelki gyógyulását és felépülését szolgálják!

Klinikánkon kizárólag a nemzetközileg is már bizonyított, ismert és elismert FUE hajbeültetési módszert alkalmazzuk a kopaszodás kezelésére. Több 1000 beavatkozás tapasztalatával.

A tudomány mai állása alapján kizárólag a FUE hajbeültetési technológia az egyetlen olyan módszer, amivel a kopaszodási probléma megfelelő esztétikai eredménnyel orvosolható. Az eljárás minimál invaziv beavatkozást igényel, kizárólag speciális tűk segítségével történik, így a beavatkozást követően nem marad sem heg, sem vágás.

Személyes és Online konzultáció

Személyes és online konzultációnk során a Doctor Hair Clinic orvosai segítenek Önnek hajhullás okának felderítésében, a problémás terület helyreállításának megtervezésében.  A hajhullás minden kérdésében személyre szabottan az adott problémának megfelelő, a rendelkezésre álló legmodernebb és legcélszerűbb megoldást javasoljuk.

Tapasztalataink alapján azonban számos olyan eset létezik, amikor a hajbeültetési beavatkozás mint lehetőség sajnos nem alkalmazható vagy önmagában nem elegendő az eredmény eléréséhez.

tisza-medical-center-szeged-cedrus-liget-bejarat.png
shutterstock_1728227953.jpg

Professzionális klinikai eszközpark

Éppen ezért klinikánk kibővült szolgáltatásai között több olyan kiegészítő kezelés is elérhető, amelyet bártan javasolunk hajbeültetésen korábban már átesett pácienseknek, és olyanoknak is akiknél a hajbeültetés mint beavatkozás egyéb okokból nem megoldható.

Klinikánk elegáns, nyugodt, exkluzív környezetben, professzionális orvos és asszisztens csapattal, modern és korszerű eszközparkkal, családias, és barátságos légkörrel, garantált diszkrécióval várja szeretettel mindazokat, akiknek a kopaszodás és a hajhullás komoly problémát okoz.

Legyen Ön is a Doctor Hair Clinic vendége!

ELÉRHETŐSÉGEINK:
E-mail: info@dhc.hu
Telefon: +36 20 610 10 54
Cím: 6724 Szeged, Cédrus Liget F. épület, fsz. 4. 

 

Doctor Hair Clinic

Kérjen SZEMÉLYES konzultációt

Klinikánk új címe: Tisza Medical Center / Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6.
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. / (Rigó utca felőli első épület)

A klinika bejárata földszinti, utcafrontról közelíthető meg amely a Cédrus Liget F. épületének bejáratától jobbra található.

info@dhc.hu
+36 20 610 10 54
Bisnode tanusítvány

Facebook

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.
Adatkezelési szabályzat Elfogadom Elutasítom