Klinikai szabályzat - Időpont foglalás - Foglaló fizetés

ÚJ PÁCIENS JELENTKEZÉSE

Új páciens jelentkezésére ONLINE e-mailes konzultáció formájában természetesen továbbra is van lehetőség! 

ONLINE KONZULTÁCIÓ 

Konzultációra átmenetileg kizárólag e-mailben van lehetőség az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Vagy honlapunkon található online konzultációs kérdőív kitöltésével.

KONTROLL

A soron következő esedékes kontroll vizsgálatokra szintén e-mailben van lehetőség az alábbi elérhetőségünkön: control@dhc.hu 

INFORMÁCIÓ KÉRÉS

Természetesen telefonon és e-mailben továbbra is állunk rendelkezésükre, így amennyiben kérdésük lenne forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén: + 36 20 610 10 54 / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Tisztelettel és Köszönettel:

A Doctor Hair Clinic csapata

 

Hajbeültetési Konzultáció


Klinikánkon személyes és e-mailes konzultáció is igénybe vehető. 

SZEMÉLYES HAJBEÜLTETÉSI KONZULTÁCIÓ DÍJA: 15.000 Ft. 

A konzultáció díja levonódik a műtét árából. Konzultációra előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Konzultációra jelentkezni telefonon, e-mailben vagy honlapjainkon található konzultációs űrlap kitöltésével van lehetőség. Előzetes bejelentkezés és előre egyeztetett időpont hiányában klinikánk nem vállal konzultációt! Klinikánk munkatársai hétfőtől – péntekig 9 -18 óra között, szombaton pedig 9-13 óra között, fogadják a hívásokat. A bejelentkezéskor munkatársunktól általános jellegű tájékoztatást kap a konzultációval és a műtéttel kapcsolatban.

Személyre szabott hajbeültetési tervezésre pontos és részletes orvosi valamint a műtét menetére vonatkozó kérdésekre kizárólag orvosi konzultáció keretében kaphat a páciens!

FUE Hajbeültetés előtti tudnivalók:

 • A hajbeültetés időpontját úgy tervezze, hogy utána legalább 7-10 napot tudjon magára szánni, tehát tervezzen szabadságot. Erre azért van szükség, mert a műtétet követő sebgyógyulási szakaszban nagyon fontos, hogy az első 7 -10 napban a beültetett graftokat semmilyen külső, agresszív hatás ne érje.
 • Gyógyszer szedési szokásairól, vitaminokról, táplálék kiegészítőkről feltétlenül konzultáljon az operáló intézettel, mivel lehetséges, hogy ezek közül valamelyik szedését fel kell függeszteni a beavatkozás idejére.
 • Ha van bármilyen krónikus betegsége, jeleznie kell feltétlenül a műtét előtti konzultáción.
 • Bármilyen gyógyszerallergia estén a műtétet megelőző konzultáció során tájékoztassa az orvosát!

A FUE Hajbeültetés napjára:

Amennyiben a páciens  műtéti időpontot egyeztetett klinikánkkal az alábbiakat szükséges feltétlen magával hoznia:

 • Váltás pólók és kényelmes tréning nadrág ( utcai ruházatban a műtőbe belépni tilos) 
 • Reggelizzen bőségesen ( mi is reggelivel fogjuk várni Önt)
 • Amennyiben a konzultációk során egyeztetésre került  személyre szabottan gyógyszer szedés / gyógyszer elhagyás a műtét előtt úgy erről semmiképp se feledkezzen meg!
 • Kollégáink a műtétet megelőző napon a pácienssel telefonon egyeztetnek, a tekintetben, hogy minden rendben van e, nem áll e fenn esetleges előre nem látható gátló körülmény ( betegség) amely miatt a hajbeültetési beavatkozás elvégése kontraindikált.  

A FUE Hajbeültetés menete:

 • Érkezés a klinikára ( A pácienseinknek reggel 9 órára kell megérkezniük a klinikára) 
 • Anamnézis - A beteg regisztrációs lap kitöltése
 • A donor terület leborotválása - A műtét megkezdése előtt
 • Donor terület érzéstelenítése
 • Hajszálak kivételének megkezdése
 • A hajszálak kivétele alatt kisebb-nagyobb szüneteket tartunk
 • Ebédszünet után a hajszálak beültetésének megkezdése
 • A hajbeültetés befejezése Délután – hajszál mennyiségtől függően 

Fontos tudni:             

Amennyiben a páciens szállás nélküli csomagot választ, szükséges gondoskodnia önállóan  1-2 éjszakára szállásról vagy pedig kísérővel szükséges érkeznie aki helyette hazavezet. FUE hajbeültetési beavatkozást követően a páciens biztonsági okok miatt nem vezethet! 

FUE hajbeültetési beavatkozás utáni teendők: 

A FUE hajbeültetés után 7 – 10 nap pihenés javasolt a sebgyógyulás és a gyakran előforduló arc körüli duzzanat miatt. 3 hétig tilos mindennemű sporttevékenység, medencében való úszás, szolárium és szauna használata. A gyógyszerek szedésével és a beültetett terület kezelésével kapcsolatban a műtét után részletes és pontos szóbeli és írásbeli tájékoztatást fog kapni a páciens a klinikán! Beavatkozást követően kötelező a kontrollokon való részvétel személyesen vagy e-mailben képek küldésével. A FUE hajbeültetést követően a hajszálak intenzív növekedése a 4. 5. 6. hónapban érzékelhető. Azt, hogy kinél mikor azt mindenkinél szubjektív faktorok befolyásolják. A műtét végleges eredménye 12 hónap múlva látható.

MŰTÉTI IDŐPONT ELŐJEGYZÉS ÉS FOGLALÓ FIZETÉS SZABÁLYZATA

Műtéti időpontot telefonon, e-mailben vagy honlapjainkon található űrlap kitöltéssel lehet igényelni Hajbeültetési műtétekre kizárólag Szegeden található Klinikánkon van lehetőség! Műtéteket kizárólag személyes vagy e-mailes konzultációt követően végzünk.

A Páciens és a klinika között a jogviszony a műtéti időpont lefoglalására vonatkozó foglaló fizetéssel valamint a műtét napján aláírt műtéti beleegyező nyilatkozat aláírásával jön létre.

Klinikánkon hajbeültetési műtéteket kizárólag az előzetesen egyeztetett műtéti időpontra vonatkozó foglaló fizetése ellenében végzünk! Műtéti időpontra vonatkozó foglaló fizetését személyesen klinikánkon, vagy banki átutalással rendezheti.

Részlet a 2013. évi V. törvényből (PTK)

6:185. § [Foglaló]
(1) A másik félnek fizetett pénzt akkor lehet foglalónak tekinteni, ha annak fizetésére a kötelezettségvállalás megerősítéseként kerül sor, és ez a rendeltetés a szerződésből egyértelműen kitűnik.
(2) Ha a szerződést teljesítik, a tartozás a foglaló összegével csökken. Ha a szerződés teljesítése olyan okból hiúsul meg, amelyért egyik fél sem felelős, vagy mindkét fél felelős, a foglaló visszajár.
(3) A teljesítés meghiúsulásáért felelős fél az adott foglalót elveszti, a kapott foglalót kétszeresen köteles visszatéríteni.
(4) A foglaló elvesztése vagy kétszeres visszatérítése a szerződésszegés következményei alól nem mentesít. A kötbér és a kártérítés összege a foglaló összegével csökken.
(5) A túlzott mértékű foglaló összegét a kötelezett kérelmére a bíróság mérsékelheti.

A foglaló fizetését a páciens köteles a megadott határidőig teljesíteni, határidőig való nem teljesítés esetén klinikánk a műtéti időpontot törölni jogosult. Ez esetben a páciens kizárólag újbóli időpont és foglaló fizetése ellenében jogosult a műtéti időpontot igénybe venni.

ELŐJEGYZETT MŰTÉTI IDŐPONT LEMONDÁSA / MÓDOSÍTÁSA 

6.1.  Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a foglalóval megerősített konkrét napra / napokra vonatkozó műtéti foglalás lemondása esetén a foglaló nem követelhető vissza, azt nem áll módunkban visszafizetni. Így a páciens az önszántából lemondott és önhibájából elmulasztott műtéti időponton való meg nem jelenés esetén a foglalót teljes mértékben elveszíti. A klinika a befizetett foglaló visszafizetésére nem köteleztető.

6.2. Amennyiben a páciens megfizette a műtéti foglalót a visszaigazolásban megjelölt műtéti napra/napokra vonatkozóan, úgy a kért időpont már nem módosítható.

6.3. Kiemelt időszaknak minősülő időintervallumban meghirdetett Kiemelt Ajánlat vagy Last Minute akciókba tartozó műtéti időpont foglalás esetén, a műtéti időpont lemondása esetén a műtéti foglalót páciens teljes mértékben elveszti, az a klinikától nem követelhető.

Újabb műtéti időpont főszabályként kizárólag újabb foglaló fizetés mellett igényelhető.

 MŰTÉTI IDŐPONT LEMONDÁSI SZABÁLYZAT


- időpont lemondása 30 nappal a műtét előtt: kiszámlázásra kerül a műtéti díj 30% - a
 
- időpont lemondása 14 nappal a műtét előtt: kiszámlázásra kerül a műtéti díj 50% - a
 
- időpont lemondása 7 nappal a műtét előtt: kiszámlázásra kerül a műtéti díj 80% - a
 
- időpont lemondása 3 nappal a műtét előtt: kiszámlázásra kerül a műtéti díj 100% - a
 
 

6.4. A fentebb meghatározottak alóli kivétel:

Amennyiben a műtéti  időpont lemondására váratlan betegség, elháríthatatlan akadály, súlyos probléma  miatt kerül sor, és ezt a páciens megfelelő orvosi (háziorvosi, szakorvosi, kórházi zárójelentés) vagy egyéb hivatalos iratnak minősülő igazolással igazolja, úgy műtéti időpontját  1 alkalommal  módosíthatja anélkül, hogy a megfizetett foglaló elveszne. Az új időpont a halasztásra került időponttól számított 2 hónapon belülre módosítható.

- 2 hónapon túli ismételt időpont (ide értve a módosítást illetve az új időpontigénylést is) foglalása esetében újabb foglaló megfizetésére köteles a páciens.

- Új  műtéti időpont kizárólag új  foglaló megfizetése mellett igényelhető az adott időszakra vonatkozó érvényes árjegyzék alapján. 

Abban az esetben, ha a klinika, előre nem látható ok miatt akadályoztatva van feladatai elvégzésében,  továbbá egyéb elháríthatatlan és váratlan okból kifolyólag pácienseit az előzetesen lefoglalt műtéti időponton fogadni nem tudja, úgy minden esetben értesítést küld az érintett páciensnek/pácienseknek. Az értesítés módja e-mailen vagy telefonon keresztül történik.

Tekintettel a szolgáltatás nyújtását akadályozó probléma terjedelmére, a klinika az érintett pácienseknek 3 alternatív időpontot ajánl fel a műtét elvégzésére. Amennyiben a páciens a felajánlott időpontok egyikét sem fogadja el, úgy a klinika nem köteles további ajánlat tételre, melynek értelmében a műtéti időpont páciens által lemondottnak tekintendő és a foglaló elveszettnek minősül. Jelen esetben a páciens a foglaló visszafizetésére nem tarthat igényt.

A foglaló megfizetésével a páciens kifejezi, hogy a jelen tájékoztatást teljes mértékben megértette, az abban foglaltakat tudomásul veszi és magára nézve kötelezőnek ismeri el, továbbá a klinika felé e tájékoztatásnak megfelelően kártérítési igénnyel nem él.

Műtéti időpontjára kérjük, minden esetben pontosan érkezzen ( reggel 9 órára) mert 5-6 ember összehangolt munkájára és a napi műtét pontos és szabályozott menete múlik rajta.

FIZETÉSI FELTÉTELEK
Klinikánkon a műtét díját az alábbiak szerint van lehetőség rendezni: 

- készpénzben, a műtét napján. 
- bakkártyás fizetéssel, a műtét napján. ( VISA, MASTERCARD)
- átutalással, legkésőbb a műtét előtti napig.

ÁRAK / AKCIÓK

A fizetendő műtéti díjra minden esetben a foglaló fizetéssel megerősített és az írásos visszaigazolásban szereplő ár az irányadó! 
A foglaló fizetéssel megerősített ár utólagosan nem módosítható, más csomag variációra utólagosan nem módosítható, egyéb promócióval, kedvezményes árral nem összevonható. Akciós, promóciós áraink kizárólag a megjelölt időszakra érvényesíthetőek, egyéb kedvezménnyel össze nem vonhatóak, előzetesen foglalóval megerősített és már lefoglalt műtétekre nem vonatkoznak. 

A HAJBEÜLTETÉSI BEAVATKOZÁS DÍJAZÁSA: 

- A Magánklinika a Szolgáltatást OEP által nem finanszírozott humán-egészségügyi szolgáltatásként nyújtja, ezért a Szolgáltatás díjköteles.

- A Szolgáltatás ellenértékét (a továbbiakban: Díj) a Páciens köteles a Magánklinika mindenkor hatályos és a telephelyén, illetve a honlapján közzétett árjegyzék szerint megfizetni.

- Az árjegyzék részletesen tartalmazza a páciens számára kötelezően fizetendő díjak (csomagárak) összegét.

- Páciens a Szolgáltatás igénybevételekor, a foglaló fizetéssel a hatályos díj összegét az előjegyzéssel elfogadja.

- A Magánklinika a közzétett árjegyzéket jogosult bármikor egyoldalúan módosítani. A módosított árjegyzék szerinti díjak az árjegyzéknek a Magánklinika honlapján történt közzétételét követően hatályosak.

- A Díj megfizetése a kezelés igénybevételével egyidejűleg, a Magánklinika által kiállított számviteli bizonylat ellenében kerül sor

- A Magánklinika a műtéti időpontok foglalása/biztosítása céljából a pácienstől műtéti foglalói díjat jogosult kérni. A foglaló fizetés módjairól és lehetőségeiről a páciens az időpontfoglalás egyeztetésekor telefonon / e-maiben / személyesen tájékoztatást kap.

- A foglaló fizetése történhet készpénzben vagy átutalással is a klinika által megadott határidőig való teljesítéssel. Késedelmes vagy határidőre nem teljesített foglaló fizetésesetén a Magánklinika jogosult az előre egyeztetett opciósan bejegyzett műtéti időpontot egyoldalúan törölni.

 

 

   

 

 

Ha kérdésed van

Mikor és kinél alkalmazható a FUE hajbeültetés?

A FUE hajbeültetés lényege a tarkó tájéki hajszálakban rejlik. Mindazon pácienseknél akik rendelkeznek megfelelő mennyiségű és minőségű donor területtel (adó területtel) a tarkó tájékon, esetükben a hajátültetési eljárás abszolút alkalmazható.

Ki alkalmas a FUE hajbeültetés igénybevételére?
Hogyan kerül meghatározásra a szükséges hajszálmennyiség?
Mitől függ a kivehető hajszálmennyiség?
Miért csak a tarkó tájéki hajszálak kerülnek átültetésre?

Ha kérdésed van

Mikor és kinél alkalmazható a FUE hajbeültetés?

Ha valaki kopaszodási, hajhullási, hajritkulási problémáit szeretné végérvényesen és tartósan kezelni, a tudomány mai állása alapján ennek egyetlen biztos és igazolt módszere a hajbeültetés. A hajbeültetésnek, mint komoly ORVOSI műtétnek két fajtája ismert:

1. FUT módszer
Ez az úgynevezett csíkkivételes eljárás melynél szikét használnak

2. FUE módszer
Ez a módszer hajszálak egyenkénti átültetését jelenti. Itt a hajszálak kivétele, és átültetése is speciális tűkkel és eszközökkel történik, a beavatkozás alkalmával nincs vágás, utána nem marad heg, az eredmény pedig természetes hatású. A FUE hajbeültetési eljárásnak két fajtája létezik: A kézi és a gépi (mikromotoros) technika.

FONTOS MEGJEGYEZNI: Ezen a két módszeren kívül a hivatalos szakmai vélemények alapján nincs további eljárás!

Ki alkalmas a FUE hajbeültetés igénybevételére?
A FUT és a FUE hajbeültetésről
Miért a FUE módszer?
A FUE hajbeültetés fontos tudnivalóiI
A hajbeültetés eszközei
Hogyan jelentkezhetek konzultációra?
Mit jelent a hajbeültetési tervezés?
Doctor Hair Clinic

Kérjen SZEMÉLYES konzultációt

Klinikánk új címe: Tisza Medical Center / Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6.
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. / (Rigó utca felőli első épület)

A klinika bejárata földszinti, utcafrontról közelíthető meg amely a Cédrus Liget F. épületének bejáratától jobbra található.

info@dhc.hu
+36 20 610 10 54
Bisnode tanusítvány

Facebook

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.
Adatkezelési szabályzat Elfogadom Elutasítom