Rólunk mondták

Kedves Brigitta és csapata!

Nagyon köszönöm a beavatkozást, remekül éreztem magam a beavatkozás alatt a csapat nagyon kedves volt, remek humorérzékkel igazán baráti hangulatot varázsoltak a két napos beavatkozás alatt. Most fél év múlva is szívesen gondolok vissza erre, örülök, hogy megismertek amikor az ajtóban beértem és az eredménnyel is elégedett vagyok.

Köszönet Miskolcról: H. Gábor

 

Köszönöm a csapat munkáját, a vidám jó hangulatot amellyel segítettek túllendülni az átmeneti fájdalmakon és maximálisan figyeltek a beteg minden kérésére és kívánságára!

További sok sikert kívánok a munkájukhoz.

Zsolt

 

Szeretném megköszönni a klinika összes dolgozójának , hogy a műtétemet egy kellemes élménnyé tették kedvességükkel, figyelmességükkel.

Precíz a munkájuk és az orvosi hátterük!

Sz. Viktória

 

Kedves Klinikai Dolgozók!

Szeretném megköszönni az összes dolgozónak a kiváló és profi munkát!

Nem gondoltam, hogy Önöktől kapom meg, az élet egyik legnagyobb ajándékát: visszakaptam az Önbizalmam!

Nincs arra szó és tett, mellyel meg tudnám hálálni azt a kőkemény fizikai és szellemi munkát, amelyet elvégeztek!

A barátságos környezetre, figyelmességre, kedvességre mellyel az én problémámat kezelték NINCS SZÓ!

Még egyszer köszönök mindent!

További jó Egészséget és Jó Munkát Kívánok!

Gyula

 

Ezen a klinikán profik dolgoznak. E tény mellett köszönöm a kedvességet és a korrektséget.

Roland
 

Ezúton köszönöm meg a  „ meglepetést” melyet itt kaptam Önöktől. Figyelmességből, készségből a lehető legtöbbet kaptam ittlétem alatt.

János

 

Szeretném megköszöni a klinika Összes dolgozójának a műtétet. Kellemes, figyelmes környezetben zajlott minden, éreztem a szakmai profizmusukat, így a sok tűszúrás ellenére biztonságban éreztem magam.

Cs. Géza

 

Köszönöm a figyelmes, kedves, személyre szóló szakszerű kezelést. Ősszel újra itt a helyem!

István

 

Köszönöm a „ három szelíd motorosnak” az egész napot!!! Nagyon meg voltam elégedve!

Sz. Róbert

Nagyon köszönöm a profi munkátokat és figyelmességeteket, nagyon köszönöm a hozzáértéseteket. Örülök, hogy 3 x is itt lehettem J Ha szükség lesz még jövök!

Zoli

Kedves Klinika csapata!

Nagyon de nagyon szépen köszönöm a beavatkozást. Volt egy pár műtétem ami borzalmas volt, de ez a műtét nagyon kellemesen telt számomra. Nagyon jól éreztem magam. Mindenki nagyon kedves volt. Nagyon jó volt az ellátás. A műtét alatt semmi fájdalmam nem volt. A fejtetőm teljesen kopasz volt. Másnap a műtét után mikor megláttam milyen szépen be van ültetve a fejtetőm akkora boldogságot érzek a lelkembe hogy nem lehet elmondani. Még a hátsó részen kell egy kis beavatkozás 4-5 hónap múlva és akkor teljes lesz. Nagyon hálás vagyok a csapatnak. Még egyszer nagyon köszönök mindent, hálával és szeretettel,

Lajos

 

Az előítéleteim ellenére nagyon kellemesen csalódtam. Mind a személyzet mind a légkör nagyon barátságos és otthonos volt. Még 1x szeretném megköszönni minden dolgozónak az áldozatos munkát.

Köszönettel és Üdvözlettel: P. Norbert

 

Hálás köszönetem szeretném kifejezni a figyelmességükért a kedves odafigyelésükért és a maximális kiszolgálásért. A párom nevében is tolmácsolom köszönetünket. Én csak kísérőként élvezhettem a vendéglátásukat, és őszintén mindim, hogy kellemes volt minden. Remélem fél év múlva igazi hajkoronával büszkélkedhet a párom, de máris látványos a változás.

Még egyszer köszönünk mindent,

Ildikó és Tamás - Hajdúnánás

 

Nagyon szépen köszönök mindent a kiszolgálást a profizmust nagyon szép emlékekkel megyek el ( sajnos) 
További erőt, hozzáállást kívánok!

László

 

Másfél év után ismét ellátogattam a klinikára. A fogadtatás amit kap az ember itt fantasztikus. Most egy barátom hoztam műtétre és csodásan érzi magát. Az asszisztens hölgyek kedvessége sem mindennapos. Egyszerűen boldog vagyok mikor ide visszajöhetek! Remélem sok sok betegük lesz most ez itt egy csodatévő intézmény! A hajam dús lett! Sok puszi mindnekinek!

Győző

 

Nyolc hónapja végezték a hajbeültetést a fejemen 3 ezer szálat, nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel. Aki nem tudja rólam, nem is veszi észre annyira elfedik az új hajszálak a fejem tetejét. Kiegészítettem egy életmód váltással az eredményt sok nyers gyzöldség és gyümölcs és fehérhús fogyasztással, valamint magok fogyasztásával. Nagyon meg vagyok elégedve a klinikai dolgozók kedvességével és a profizmusukkal. Nekem mindenképpen jó élményt és önbizalmat nyújt hogy újra nő a hajam.

Köszönettel, Kasza M.

 

Egy kétnapos hajbeültetésen vettem részt. A tapasztalataim rendkívül pozitívak. Részt vettem már egy konkurens cég kezelésén Budapesten de a különbségek nagyon szembetűnőek voltak. Mind minőségben mind árban valamint az ellátás tekintetében maximálisan elégedett vagyok. Nagyon kedves és szakmailag jól képzett csapat munkálkodott a fejemen. A klinika jó hírét fogom vinni és köszönök mindnet!

Köszönettel,

Ferenc

 

Első ízben vettem rész hajbeültetésen és az első benyomásom az egész Klinikával kapcsolatban az volt hogy maximálisan PROFI, emberbarát, kedves, gyönyörű, tiszta környezet KEDVES EMBEREK! Mindent köszönök a következő viszontlátásig! J További jó munkát kívánok!

Tisztelettel,

I . Péter

 

Reggel jöttem még tart a beavatkozás éppen kajálunk. Soha nem voltam még ilyen orvosnál és nem tudtam milyen élmény ez és milyen helyzet. Egész végig beszélgettünk, volt nevetés és felhőtlen közvetlen viszony. Nagyon jól éreztem magam, kedvesek édesek és kövtelenek.

Zsolt.

 

Korrekt, azt kapod amit ígérnek, odafigyelés, minden oldalú biztosítás. Ma van a beavatkozás. Tájékoztatás, utógondozás. Összességében elégedettek vagyunk. Kedves csapat, nem bántuk meg, hogy őket választottuk.

Bálint édesapja

 

Mindent köszönünk. Minden 100%-os volt. Jó látni, hogy nem kell külföldre utazni ilyen kedves gondoskodásért.

Köszönjük,

Gábor + Péter

 

A bizalomkezelő tájékozatót egy megnyugtató oldott hangulatú beavatkozás követte. A körülmények a légkör kellemes. Bízom benne, hogy ugyanilyen pozitívan nyilatkozhatok majd az eredményről is.

Tibor

 

Köszönöm azt az odaadást, lelkiismeretes munkát amit a csapat végzett! Nehezen szántam el magam erre a beavatkozásra, de megérte! Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tisztelettel,

Zoltán

 

Kedves  Doctor Hair Csapat!

Nagyon precíz munkát végeztek a fiam fején mindenki nagyon kedves és törődő volt. Kellemes élmény volt Önöket megismernünk köszönünk mindent.

Jó hírünket továbbítom valamennyi ismerősünknek.

Tisztelettel,

Erika ( anyuka)

 

Az előző megbeszélésnek megfelelően, minden flottul zajlott. A klinika a személyzet nagyon magas színvonalú, és rendkívül kedves a légkör. Nagyon kellemes szálláshely és minden ellátás 5 csillagos J Még visszatérek!

Köszönöm: R. Dániel

 

Nagyon szépen Köszönünk Önöknek Mindent! A beavatkozás, a figyelem, a segítőkészség minden maximális volt. Reméljük a műtét eredménye is szuper lesz. Ez az életemben nagyon nagy jelentőségű lenne. Még egyszer köszönöm a munkájukat!

Találkozunk a következő műtétre kb 6 hónap múlva.

Tisztelettel,

Cs. László

 

Nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Köszönöm szépen a kitartó, precíz munkát mindenkinek!

Köszönettel,

József

Köszönöm szépen az odaadó munkájukat, humánus, empatikus, és professzionális hozzáállásukat.

Úgy érzem tökéletesen döntöttem, amikor Önöket választottam. Nagyon elégedett voltam mindennel. Ha ismét beavatkozásra lenne szükségem sűrítésért, nem kérdés, hogy Önöket választom J Ezer hála és köszönet.

László

 

Köszönöm a szívélyes vendéglátást, mintha egy wellness hétvégén lettem volna, profi csapat mint orvos mint asszisztencia vonalon!  Köszönöm szépen!

Tisztelettel,

József

 

Meg vagyok elégedve mindenki munkájával és hozzáállásával. Érződött az odaadásuk és hozzáértésük. Örülök és jól esett, hogy gátlások nélkül beszélgettünk néha nevettünk minimális fájdalmak voltak a műtét közben (melyekre előre felkészítettek) Mindent értelmesen elmagyaráztak, bátran lehetett kérdezni ezek is pozitívumok. Ezúton is üdvözlök mindenkit.

Köszönettel,

Róbert

 

Nagyon köszönöm a kedves és profi munkátokat. Baráti hangulatban telt ez a két nap itt a klinikán. A doktor nénik ügyesek és szimpatikusak voltak. Köszönöm a két tündér asszisztensnek akik a két napig végig velem voltak, gondoskodtak rólam.

UI:Innen folytatjuk!

Isten áldjon mindenkit akivel itt találkoztam.

Üdvözlettel,

Richárd

 

Mindent nagyon szépen köszönünk! Egy igazi profi csapat dolgozik itt, akik minden téren nagyon jó fejek. Egy igazi wellness hétvége volt!

Visszatérünk! 

Róbert

Eleinte meg voltam ijedve de éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Kitűnő vendéglátás –fogadtatás. Csak az érzéstelenítést éreztem más fájdalom nulla azaz semmi. Jövőre újra eljövök dúsításra.

Köszönöm!

István

 

Kedves DHC!

Szeretném megköszönni a klinikán dolgozók részéről tapasztalt a felém irányuló kedvességet, türelmet a hozzáértő ellátást. Maximálisan elégedett voltam a nap során mindennel. Külön szeretném megköszönni Brigitta doktornőnek és asszisztenseinek, hogy a professzionális ellátás mellett még külön figyelmet és energiát szántak rá, hogy kellemes jó hangulatban teljen a nap. Jó érzés volt megtapasztalni, a választott szakmájuk iránti elhivatottságukat, a témával kapcsolatban tágabb értelemben is teljesen naprakészen voltak bármely kérdésemre kimerítő választ kaptam, e tapasztalat is tovább erősítette bennem, hogy jó kezekben vagyok. Köszönöm mindenkinek, természetesen külön Brigittának, Tímeának és Eszternek.

Tamás

 

Kedves DHC!

Nagyon szépen köszönöm a profi és barátságos csapat munkáját. 2. beavatkozáson vettem részt egy hete így „ rutinszerűen” befeküdtem már a műtőágyra. Ha még rád vár a műtét és ezt olvasod megnyugtatlak, profi, biztos kezek alatt a fejed J Lehetne még részletezni, fokozni a pozitív jelzőket… Hatalmas köszönettel tartozom soraim végén Máté doktor úrnak és asszisztensinek baráti , megnyugható kisugárzását!

Gyuri  Békéscsabáról

 

Az első nap kicsit sokat izgultam de a csapat nagyon kedvesen kezelte  a helyzetet és délután már én is megnyugodtam és nagyon jó hangulatban telt a két napos beavatkozás. Röviden, két napig zenét hallgattam kedves orvosokkal  és nővérekkel, közben a fejemen sűrűsödtek a hajszálak.

Profi kellemes csapat!

Sz. Csaba

 

Maximálisan elégedett voltam a klinika szolgáltatásával a kedves segítőkész hozzáállással a hangulattal ami uralkodott az egész napos beavatkozás alatt.

Nagyon szépen köszönöm.

Márk

 

Kedves DHC!

Nagyon köszönöm a profi hozzáállást a türelmüket és a törődést amit Önöktől kaptam. Örülök, hogy Önöket választottam, még a jövőben biztos élni fogok a lehetőséggel .

Köszönettel,

Zoltán

I  thought when i came here that they will transplant my hair they did , but they also cured me from syndrom of white coat ( i was afraid of doctors) 

Anyhow, this was a very good experience for me, the staff was 110% professional carring, polite… I could write good things about this clinic all day long. I am sure i will back if necesarry.

Thank you HairClinic! Can’t wait for the results 

Miha S.

 

Ich muss ihen sagen das diese DHC CLINIC einfach perfect ist. Das personal die Arzte 1. Klasse. Es ist sehr semler und es geht sehr schnell. Man wird jede sekunde beobachten und es wird immer nachgefragt ob alles ok ist. Also 100% Perfect!

Todan

 

Ich bin eben fertig geworden mit der gesamfen prozedur. Bin sehr zufrieden was das personal betriff! Die OP ist ganz gut verlaufen dachte dan es mehr schmerzen sein würden J

Ganz liebe Grüsse,

Mike,

 

With great pleasure i have accepted this challenge and this highly professional and experienced team DHC Clinic. Convinced me that the perfect choice has been made. The hair transplantation was smooth and painless and the results are magnificent! Personally speaking i have to admit that this DHC Clinic is one of th ebest and professional for solving the problems with hair to all patients who are suffering from this symptoms. My warm recommendations to people who needs thiese intervetions who wants to solve their problem with hair loss.

B.J.

 

Thanks  for everything Dr. Major Laslo and tim was very professional. Also  Mr. Tibor Roza was perfect!  I wish you all the best.

 

Liebe DHC!

Bin schon zum zweisen mal hier bin sehr zufrieden. Das team war sehr nett. Bei der OP halte ich keine Schmerzen könnte sogar schlafen J Weider so!

 

Everything is perfect, profession staff and so friendly. They know well to do. Recommend DHC clinic don’t hesitate!!!

Ahmed

 

I am happy because i choice the good place. Ford o the FUE Hair Transplantation and for the good service.  I am waiting for the results after some months.

Thank you for the operation first of all Dr. Major Laslo and Tibor are exceptional guys and they can help for any kind of question. I am very excited with the end of operation. And im waiting for the results. Highly recommend this clinic!

Robert

 

DHC staff was very professional and very hard-working. I am glad i made the decision to come here during the end of my vacation in Europe. Waiting results but the hairline reconstruction looks great now! Special thanks for Tibor!

Manuel

 

I had a great experience. I am satisfied with the results and this ist the most important aspect. The doctor Mate and the nurses worked together and did a great job. They were calm and precise. If i need to come back i defenetly choose DHC!

With all respect!

Alex

 

Ich bin sehr zufrieden mit der klinik. super team kompetent and sehr freundlich! Ich werde die klinik weiter empfehlen. Super Resultat!

Sebastian

Very nice clinic GREAT people who look after you very well and with after care. I recommend this clinic to anyone!

Barry

DHC –CLINIC  is one nice place for refound your hair. Dr. Mate one good and pleasent medic not arrogant and well experimented. The assistents also very good thats why i give 10 ( note) th e best like!!!

Thank you very much and good healt!

Marius – Düsseldorf

 

DHC was a very usefull place with excelent service with both doctors and nurses.

They were all professional and i highly recommend anyone who wants to do hair transplantation

I want to thank the doctors and the all nurses!

Best Regards,

Abdi

 

Nice and good team with a good doctors.

Till now is look thet OK.. J

We gonna see after 1 year  … J

Claudiu

 

As i promised, i am back! And is necesarry i will be back again, i wouldn’t change this clinic there is no money or what so ewer to change my mind!

Fach and everyone who participated in my second 2 day surgery did everyting beyond expectation. The surgery was painfree and also it hurt a little bit somethimes they imediately gave me anestesia.

Even thought its a traumaticed experience for man being bald here the Doctor Hair Clinic team make all the stress, insecunity, fear go away! J

Thank you DHC and thank you each and everyone who made this experience beautifull!!!

Miha

03.20.2016.

Prijatno sam iznenađen sa svime sa čime sam se sreo u toku mog boravka u Segedinu. Od hotelske sobe, osoblja, pa sve do stručnog tima ove klinike. Kompletan dogovor je maksimalno ispoštovan i više od toga. Jedino na šta ne mogu da dam komentar jesu rezultati koji će se tek vidjeti. Svakome bih preporučio DHC. I naravno da pohvalim najlepšu doktorku Brigitu i njene zlatne ruke:) i Tibora koji je dao sve od sebe da mi boravak ovde bude što prijatniji.

S poštovanjem,

O.G.


25.04.2016.

Za ovu kliniku smo saznali putem interneta. Bili smo u velikoj neizvjesnosti  jer je već bilo prošlo 7 godina od kako smo imali nesretan slučaj sa djevojčicom kojoj je bilo sagorelo tjeme jestivim uljem. Ali zahvaljujući jednom prijatelju koji nam je dao uputstvo da se obratimo ovoj klinici DHC. Naišli smo na  veoma prijatno osoblje, koje je bezprjekorno ulagalo svoj trud  i angažman sa ciljem da se što uspješnije obavi operativni zahvat. Sve pohvale za doktoricu Emu, prevodioca Tibora i ostalo osoblje. Hvala puno!!
Amina


02.05..2016.

Vrlo korektan i profesionalan odnos. Sve je bilo kao i dogovoreno, i bolje. Zadovoljan sam i preporučujem.

Drago K.


29.05.2016.

Mogu da kažem samo reči hvale za kompletno osoblje Klinike, veoma ljubazni i profesionalni. Ja sam prezadovoljan sa svojom novom kosom.
D.


03.06.2016.

Izrazito sam zadovoljan transplantaciom u DHC-u. Mogu iz iskustva reći da nakon prethodno dvije transplantacije u  drugim klinikama gdje su mi uništili donorsku regiju, stručnjaci iz DHC-a su napravili čudo, te ispravili greške prethodnih klinika. Veliko hvala DHC-u.

S.I.


18.05.2016.

Nakon izvršenog dvodnevnog zahvata jako sam zadovoljan sa učinjenom intervencijom. Mnogo hvala na svemu, doktorima i osoblju  na svemu učinjenom.    
Robert


09.07.2016.

Želim da pohvalim kliniku i osoblje i da im poželim uspešan rad kao i do sada. Mogu sigurno reći da su jedna od najboljih klinika u Evropi. Posebno bi  istakao ljubaznost Tibora i doktora Mateja.


25.07.2016.

Sve pohvale zaposlenima klinike, a naročito našem domaćinu  gosp.Tiboru, koji je s velikim strpljenjem i razumijevanjem objašnjavao što se dešava za vrijeme zahvata i što se može očekivati u danima koji slede. Veliko hvala i dr. Mate Janvari i njegovim asistenticama  Erika i Agneza i Beata. 
Srdačno


13.08.2016.

Sve pohvale na profesionalnosti, ljubaznosti i stručnosti svih zaposlenih na klinici. Rado ću vas preporučiti.  Vidimo se veoma brzo na još jednu intervenciju. Još jednom hvala i sve  najlepše u budućnosti.

Miloš Banković , Leskovac


18.08.2016.

Iskrena zahvalnost cijelom timu klinike DHC. Visoka profesionalnost i ugodna atmosfera. Osobita zahvalnost gosp. Tiboru na velikoj pomoći i susretljivosti. Preporučit ću kliniku DHC i svojim prijateljima.


05.11.2016.

Sve najbolje utiske i pohvale, sve odrađeno odlično, medicinski. Tretman super, a vrlo važan dio organizacijski, podrška i kompletna  usluga oko smještaja, prijevoza i sve ostalo. Gosp. Tibor od prvog kontakta telefonom do samog kraja vrhunski. Sve najbolje i puno sreće.


23.10.2016.

Jučer, 22..10.2016. napravljena mi je transplantacija kose. Prezadovoljan sam !!! Kako je sama operacija izvedena, tako i cijelokupnom uslugom. Stručnost i ljubaznost svih djelatnika na najvišem nivou. Svima bih toplo preporučio DHC kliniku, osoblje je vrhunski. Još jednom veliko vam Hvala!


17.11.2016.

Moje iskustvo  u DHC klinici je slijedeće: odlično gostoprimstvo u hotelu ponajprije, doktori ljubazni, usluga 5+. Mislim da ću se sigurno vratiti jer sam imao iskustvo već 2 puta prije u ostalim klinikama i ovo mi je ostavilo najbolji i najprofesionalniji utisak.

Luka O.


27.11.2016.

S obzirom da sam prvu operaciju radio u Beogradu (klinika CMG) a ovu drugu ovoj klinici DHC, mogu da konstatujem da je razlika ogromna u svemu ( profesionalnost, odnos sa pacijentom, a najviše rezultat same operacije) Za svaku preporuku i pohvalu.


10.12.2016.

Moje iskustvo sa ovom klinikom je odlično i mogu samo pohvaliti cijeli tim doktora i sestara kao i g. Tibora koji mi je pomagao u cijelom procesu. Svi su vrlo kooperativni i sve što se radi, radi se u dogovoru sa pacijentom. Ovo je moja druga intervencija i u potpunosti sam zadovoljan sa tretmanom.


17.02.2017.

Sve pohvale na stručnost, posvećenost poslu kao i za ljubazno osoblje. Veoma sam se osećao lepo i prijatno tokom dvodnevne intervencije. Profesionalizam 10+

Pozdrav iz Subotice


01.03.2017.

Sve pohvale za osoblje, bili su preljubazni i sve je proteklo kako treba. Sve je profesionalno odrađeno. Prezadovoljan sam sa svima na klinici sve zasluge za njih čista desetka. Svaka čast.  I za Tibora čista desetka baš je bio posvećen nama kao i svi, stvarno.

Pozdrav iz Podgorice.


12.03.2017.

Sve, ljubaznosti osoblja, tretman na visokom nivou. Zadovoljan sam sa uslugom intervencije, dobio sam odlične rezultate kakve sam želio. Profesionalnost na visokom nivou, sve pohvale liječnicima i osoblju. Hvala na svemu.

Dado


19.03.2017

Profesionalnost, ljubaznost na vrlo visokom nivou. Dva puta sam bio i jako sam  zadovoljan. Hvala vam.


28.03.2017.

Najljubaznije Osoblje koje čovjeku pruža izuzetnu sigurnost i opuštenost. Imam samo riječi hvale od organizacije do izuzetnog osoblja. Osjećao sam se kao kod kuće bez imalo lažne skromnosti. Posebna zahvala cijelom osoblju kao i posebno toploj i izuzetno susretljivom čovjeku g. Tiboru.                     Toplo preporučam kliniku svima.


28.04.2017.

Poštovani

Neverovatno osoblje i neograničena prijaznost i poštovanje  pacijenta sa savršeno  stručnom znanju i naravno sa preciznim radom. Zahvaljujem se svim doktorima, sestrama a posebno  g. Tiboru. Toplo preporučujem svim budućim  pacijentima ovu kliniku za presađivanje kose. Želim još napomenuti da sam prije u Beogradu radio tri puta presađivanje kose ali sa drugim metodama i da nije bilo tako uspešno procentualno.Još jedan pozdrav svima i svim budućim pacijentima. 
Krstić Aleksandar


07.05.2017.

Naš drugi dolazak u Segedin na DHC kliniku je puno opušteniji i lakši u odnosu na prvi prošle godine jer smo tada bili u neizvjesnosti da li će neko uopšte prihvatiti da radi transplantacije kose našoj 12 godišnjoj djevojčici. Sretni smo i zadovoljni jer prošlogodišnji tretman je uspio. Ta polovica je narasla nekih 7 cm. Zahvaljujemo se kompletnoj ekipi klinike.

 Amina Karić


26.07.2017.

Moj drugi dolazak u Segedin i opet krajnje profesionalno i pristupačno osoblje, lijep prijem i briga o pacijentima. Sretan sam i zadovoljan rezultatima od prvog dolaska i vjerujem da će opet biti tako.

Dino Oršolić


08.08.2017.

Bravo dr. Major, bravo Tibor, bravo svi!!!! U išćekivanju rezultata veliki pozdrav, veliko Hvala.

Siniša , Zagreb


06.10.2017.

Moje iskustvo u DHC klinici.

Prvu transplantaciju radio sam 29 i 30.03. 2017.god.. Sve pohvale za ono što sam postigao. Kosa je počela da raste već nakon tri mjeseca. Nakon 6 mjeseci  je taj dio koji je usađen izgledao nestvaran. Moje samopouzdanje je  konačno došlo do izražaja. Gledao sam se na ogledalu često, moji prijatelji su bili oduševljeni. Porodica mi je bila najveća podrška. Evo 6. i 7.10.2017. god. sam ponovo došao na drugu transplantaciju središnjeg dijela glave i progušćavanje frontalne regije. Ono što želim svim budućim klijentima koji će doći u ovu kliniku jeste da su ljekari DHC klinike, glavna doktorica Emma i medicinski asistenti su  profesionalni, edukovani, ljubazni  i sigurno su najbolja klinika u Evropi! Došli smo po preporuci, a sada ćemo i mi biti savršena lutajuća reklama u našem gradu Banja Luci! Posebno bih se zahvalio g. Tiboru koji je glavni stub  u ovoj klinici. 
Zadovoljan pacijent iz Banja Luke.


09.11.2017.

Dva puta sam na klinici operisan (2016 i 2017. godine). Rezultati su izuzetni. Veoma sam dobro dočekan i sve je bilo dobro regulisano od prvog do zadnjeg momenta. Osoblje je veoma ljubazno i profesionalno i ljubaznost je isto tako na visokom nivou, počevši od vlasnice klinike pa do svih ostalih. Svi su nasmijani i opušteni, što mi se posebno dopalo. Želim vam puno uspjeha u vašem radu i samo nastavite istim tempom.

Senad Hajrović


14.11.2017.

Prije svega Veliko Hvala doktorici Brigiti i doktorici Magdaleni, te veliko hvala gospodinu Tiboru na velikoj brizi i profesionalnom odnosu. Veliko hvala dr. Emi na velikoj podržci i profesionalnoj brizi. Svima u klinici koji su pomagali. Šta reči divni ste ljudi samo tako nastavite. Želim Vam puno uspjeha i sreće u daljnjem radu i životu.   
T. Škrgatić


18.11.2017.

Evo drugi put, još jedan veliki (2 dana ) tretman, tačno godinu dana posle prve (27.11.2016). Jednom rečju sam prezadovoljan i sa sigurnošću ću svakog uputiti na ovu kliniku. 
I. Jocković.


20.11.2017.

Hvala doktorima kao i celoj ekipi  na dobrom obavljenom poslu, ja sam „presretan”.  Iskreno puno je bolje nego što sam očekivao. Mogu samo reći Veliko  Hvala. Sretan sam.  Vidimo se ponovo.                    
Željko Mrkonjić22.11.2017.

Veliko  Hvala doktorima i osoblju na ukazanom velikom profesionalizmu i ljubaznosti koju ste mi pružili u ova dva dana. Jako sam zadovoljan sa zahvatom koji ste mi napravili i vidimo se za godinu dana. Imate velika srca i to se osjeti kod svih Vas. Pozdrav za sve Sandi Lanča.


03.07.2016.

Izkušnja v Hair Clinici je bila več kot odlična. Pred na tanko enim letom 2015 sem bil na transplantaciji las prvič.

Excelenta clinica, personal perfect, profesionalism la standard inalt, atmosfera supera. Dr. Emma - foarte bine pregatita, Dr Máté – cu rabdare de fier,  Dr.Zsuzsanna – amabila si eficienta, traducatorul  Bertalan foarte, foarte bun si educat perfect !  de recomandat.

Deficienta : doar programe tv. in maghiara, a se plati un supliment.

Ionescu

 

Este cea mai fericita zi din viata mea. Sint extrem de incintat de interventia de implant de par, mi-a schimbat radical aspectul fetei si cu siguranta si viata de acum inainte. Va recomand cu toata increderea aceasta clinica.
D. Ionut

 

Multumesc frumos clinicii DHC si personalului, care a dat dovada de profesionalism. Va recomand cu incredere, daca doriti o schimbare in viata Dvs.  multumesc doamnei   dr. Gal Brigita in mod special.
Daniel

 

In perioada 3-4 ianuarie am fost pacientul acestei clinici pentru un implant de par. Am fost impresionat placut de amabilitatea  personalului si profesionalismul lor. Multumesc pentru toate si sper ca rezultatul sa fie unul foarte bun. Multumesc pentru toate !

O echipa deosebiba, care stie sa  se faca placuta, care stie sa-si faca meseria, cu placere. O atmosfera deosebita, care te face sa revii cu placere, daca este nevoie. Va multumesc in numele meu si a celor pentru care ati facut bine

P. Ioan

 

A fost o placere sa fiu operat la clinica Dvs. aveti medici foarte buni, deasemeni tot personalul a fost la mare inaltime. Va multumesc mult
B.Alexandru

 

Multumim echipei si doamnei dr. Somogyi pentru tot profesionalismul de care dau dovada, pentru increderea  care o pot reda oamenilor.

 

Multumesc din toata inima intregii echipe pentru profesionalismul si rabdarea de care au dat dovada. Sint foarte multumit pana acum de cum a decurs interventia dar si restul serviciilor. Voi recomanda cu incredere serviciile Dvs. tuturor celor interesati. Multumesc dr. Máté, multumesc dl. Bertalan, multumesc intregii echipe inca o data.
Ioan

 

Sint satisfacut de serviciile acestei clinici, deasemenea de personalul de aici si recomand cu incredere aceasta clinica.
Filip

 

Clinica Doctor Hair Clinic , este o clinica serioasa cu echipa excelenta , cu rezultate foarte bune. Multumesc de cooperare.
Florin

 

In urma celor doua zile de interventie de care am beneficiat, am primit profesionalism, promtitudine la un pret corect. Multumesc intregii echipe dar cu precadere doamnei dr. Suzana si domnului Bertalan pentru atentia acordata si profesionalismul de care a dat dovada. Recomand cu mare incredere serviciile acestei clinici!

Flavius

 

Implant de doua zile super. Totul a decurs bine. Cei de aici au depus toate eforturile pentru a-mi face parul sa arate din nou frumos. Recomand clinica. Domnul Tibor este un tip de treaba mi-a facut placerea sa-l cunosc. I-ar trebui si lui un implant.
Victor

 

Am fost oaspete in aceasta clinica timp de doua zile. Ma bucur foarte mult caci am gasit medici profesionisti , foarte prietenosi. Multumesc intregii echipe pentru timpul acordat. Recomand cu incredere clinica DHC.

Petrica

 

Va multumesc pentru  profesionalismul si pentru primirea prietenoasa pe care le-am gasit la Dvs. Multumesc intregii echipe DHC , intru-cit sint foarte bucuros de rezultatul obtinut. Recomand tuturor  romanilor si celorlalti europeni sa vina cu incredere la clinica DHC  Szeged.

 

Sint Adrian din orasul Cluj Napoca din Romania si am venit la clinica DHC pentru un transplant, adica implant de par. Am intilnit aici oameni si in primul rind o echipa de doctori si asistenti profesionisti, o echipa frumoasa iar conditiile sint extraordinare. Recomand aceasta clinica din toate punctele de vedere. Multe multumiri si domnului  Iosif , care s-a ocupat de mine pina in cele mai mici detalii. Un om extraordinar. Multe multumiri.

 

Multumesc pentru profesionalismul aratat  doctorii si asistentele sint super pregatite in ceea ce fac si nu in ultimul rind domnului translator  Iosef. Recomand cu cea mai mare incredere tuturor romanilor.

Cristian P.

 

Desi am mai fost si la alte clinici in Ungaria, am ramas placut impresionat de grija si atentia aratata de intreg personalul clinicii. Apreciez in mod deosebit competenta si profesionalismul demonstrat si le doresc tuturor prosperitate si dezvoltare continua. Consider translatorul dl. Medgyesi un mare cistig si merita toate laudele.

Muresan

 

Cind intri aici, te simti ca acasa. Esti tratat cu amabilitate, cu sinceritate. Nu ti se promite luna de pe cer. Practic ti se asigura tot ce ai nevoie. Echipa de profesioniti, Ce mai! Felicitari!Translatorul e un cistig pentru clinica. Toata stima!

Radu S. Romania  Baia Mare

Kedves DHC csapat!

Nagyon köszönöm a beavatkozást, remekül éreztem magam a beavatkozás alatt a csapat nagyon kedves volt, remek humorérzékkel igazán baráti hangulatot varázsoltak a két napos beavatkozás alatt. Most fél év múlva is szívesen gondolok vissza erre, örülök, hogy megismertek amikor az ajtóban beértem és az eredménnyel is elégedett vagyok.

Köszönet Miskolcról: H. Gábor

 

Köszönöm a csapat munkáját, a vidám jó hangulatot amellyel segítettek túllendülni az átmeneti fájdalmakon és maximálisan figyeltek a beteg minden kérésére és kívánságára!

További sok sikert kívánok a munkájukhoz.

Zsolt

 

Szeretném megköszönni a klinika összes dolgozójának , hogy a műtétemet egy kellemes élménnyé tették kedvességükkel, figyelmességükkel.

Precíz a munkájuk és az orvosi hátterük!

Sz. Viktória

 

Kedves Klinikai Dolgozók!

Szeretném megköszönni az összes dolgozónak a kiváló és profi munkát!

Nem gondoltam, hogy Önöktől kapom meg, az élet egyik legnagyobb ajándékát: visszakaptam az Önbizalmam!

Nincs arra szó és tett, mellyel meg tudnám hálálni azt a kőkemény fizikai és szellemi munkát, amelyet elvégeztek!

A barátságos környezetre, figyelmességre, kedvességre mellyel az én problémámat kezelték NINCS SZÓ!

Még egyszer köszönök mindent!

További jó Egészséget és Jó Munkát Kívánok!

Gyula

 

Ezen a klinikán profik dolgoznak. E tény mellett köszönöm a kedvességet és a korrektséget.

Roland
 

Ezúton köszönöm meg a  „ meglepetést” melyet itt kaptam Önöktől. Figyelmességből, készségből a lehető legtöbbet kaptam ittlétem alatt.

János

 

Szeretném megköszöni a klinika Összes dolgozójának a műtétet. Kellemes, figyelmes környezetben zajlott minden, éreztem a szakmai profizmusukat, így a sok tűszúrás ellenére biztonságban éreztem magam.

Cs. Géza

 

Köszönöm a figyelmes, kedves, személyre szóló szakszerű kezelést. Ősszel újra itt a helyem!

István

 

Köszönöm a „ három szelíd motorosnak” az egész napot!!! Nagyon meg voltam elégedve!

Sz. Róbert

Nagyon köszönöm a profi munkátokat és figyelmességeteket, nagyon köszönöm a hozzáértéseteket. Örülök, hogy 3 x is itt lehettem J Ha szükség lesz még jövök!

Zoli

Kedves Klinika csapata!

Nagyon de nagyon szépen köszönöm a beavatkozást. Volt egy pár műtétem ami borzalmas volt, de ez a műtét nagyon kellemesen telt számomra. Nagyon jól éreztem magam. Mindenki nagyon kedves volt. Nagyon jó volt az ellátás. A műtét alatt semmi fájdalmam nem volt. A fejtetőm teljesen kopasz volt. Másnap a műtét után mikor megláttam milyen szépen be van ültetve a fejtetőm akkora boldogságot érzek a lelkembe hogy nem lehet elmondani. Még a hátsó részen kell egy kis beavatkozás 4-5 hónap múlva és akkor teljes lesz. Nagyon hálás vagyok a csapatnak. Még egyszer nagyon köszönök mindent, hálával és szeretettel,

Lajos

 

Az előítéleteim ellenére nagyon kellemesen csalódtam. Mind a személyzet mind a légkör nagyon barátságos és otthonos volt. Még 1x szeretném megköszönni minden dolgozónak az áldozatos munkát.

Köszönettel és Üdvözlettel: P. Norbert

 

Hálás köszönetem szeretném kifejezni a figyelmességükért a kedves odafigyelésükért és a maximális kiszolgálásért. A párom nevében is tolmácsolom köszönetünket. Én csak kísérőként élvezhettem a vendéglátásukat, és őszintén mindim, hogy kellemes volt minden. Remélem fél év múlva igazi hajkoronával büszkélkedhet a párom, de máris látványos a változás.

Még egyszer köszönünk mindent,

Ildikó és Tamás - Hajdúnánás

 

Nagyon szépen köszönök mindent a kiszolgálást a profizmust nagyon szép emlékekkel megyek el ( sajnos)
További erőt, hozzáállást kívánok!

László

 

Másfél év után ismét ellátogattam a klinikára. A fogadtatás amit kap az ember itt fantasztikus. Most egy barátom hoztam műtétre és csodásan érzi magát. Az asszisztens hölgyek kedvessége sem mindennapos. Egyszerűen boldog vagyok mikor ide visszajöhetek! Remélem sok sok betegük lesz most ez itt egy csodatévő intézmény! A hajam dús lett! Sok puszi mindnekinek!

Győző

 

Nyolc hónapja végezték a hajbeültetést a fejemen 3 ezer szálat, nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel. Aki nem tudja rólam, nem is veszi észre annyira elfedik az új hajszálak a fejem tetejét. Kiegészítettem egy életmód váltással az eredményt sok nyers gyzöldség és gyümölcs és fehérhús fogyasztással, valamint magok fogyasztásával. Nagyon meg vagyok elégedve a klinikai dolgozók kedvességével és a profizmusukkal. Nekem mindenképpen jó élményt és önbizalmat nyújt hogy újra nő a hajam.

Köszönettel, Kasza M.

 

Egy kétnapos hajbeültetésen vettem részt. A tapasztalataim rendkívül pozitívak. Részt vettem már egy konkurens cég kezelésén Budapesten de a különbségek nagyon szembetűnőek voltak. Mind minőségben mind árban valamint az ellátás tekintetében maximálisan elégedett vagyok. Nagyon kedves és szakmailag jól képzett csapat munkálkodott a fejemen. A klinika jó hírét fogom vinni és köszönök mindnet!

Köszönettel,

Ferenc

 

Első ízben vettem rész hajbeültetésen és az első benyomásom az egész Klinikával kapcsolatban az volt hogy maximálisan PROFI, emberbarát, kedves, gyönyörű, tiszta környezet KEDVES EMBEREK! Mindent köszönök a következő viszontlátásig! J További jó munkát kívánok!

Tisztelettel,

I . Péter

 

Reggel jöttem még tart a beavatkozás éppen kajálunk. Soha nem voltam még ilyen orvosnál és nem tudtam milyen élmény ez és milyen helyzet. Egész végig beszélgettünk, volt nevetés és felhőtlen közvetlen viszony. Nagyon jól éreztem magam, kedvesek édesek és kövtelenek.

Zsolt.

 

Korrekt, azt kapod amit ígérnek, odafigyelés, minden oldalú biztosítás. Ma van a beavatkozás. Tájékoztatás, utógondozás. Összességében elégedettek vagyunk. Kedves csapat, nem bántuk meg, hogy őket választottuk.

Bálint édesapja

 

Mindent köszönünk. Minden 100%-os volt. Jó látni, hogy nem kell külföldre utazni ilyen kedves gondoskodásért.

Köszönjük,

Gábor + Péter

 

A bizalomkezelő tájékozatót egy megnyugtató oldott hangulatú beavatkozás követte. A körülmények a légkör kellemes. Bízom benne, hogy ugyanilyen pozitívan nyilatkozhatok majd az eredményről is.

Tibor

 

Köszönöm azt az odaadást, lelkiismeretes munkát amit a csapat végzett! Nehezen szántam el magam erre a beavatkozásra, de megérte! Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tisztelettel,

Zoltán

 

Kedves  Doctor Hair Csapat!

Nagyon precíz munkát végeztek a fiam fején mindenki nagyon kedves és törődő volt. Kellemes élmény volt Önöket megismernünk köszönünk mindent.

Jó hírünket továbbítom valamennyi ismerősünknek.

Tisztelettel,

Erika ( anyuka)

 

Az előző megbeszélésnek megfelelően, minden flottul zajlott. A klinika a személyzet nagyon magas színvonalú, és rendkívül kedves a légkör. Nagyon kellemes szálláshely és minden ellátás 5 csillagos J Még visszatérek!

Köszönöm: R. Dániel

 

Nagyon szépen Köszönünk Önöknek Mindent! A beavatkozás, a figyelem, a segítőkészség minden maximális volt. Reméljük a műtét eredménye is szuper lesz. Ez az életemben nagyon nagy jelentőségű lenne. Még egyszer köszönöm a munkájukat!

Találkozunk a következő műtétre kb 6 hónap múlva.

Tisztelettel,

Cs. László

 

Nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Köszönöm szépen a kitartó, precíz munkát mindenkinek!

Köszönettel,

József

Köszönöm szépen az odaadó munkájukat, humánus, empatikus, és professzionális hozzáállásukat.

Úgy érzem tökéletesen döntöttem, amikor Önöket választottam. Nagyon elégedett voltam mindennel. Ha ismét beavatkozásra lenne szükségem sűrítésért, nem kérdés, hogy Önöket választom J Ezer hála és köszönet.

László

 

Köszönöm a szívélyes vendéglátást, mintha egy wellness hétvégén lettem volna, profi csapat mint orvos mint asszisztencia vonalon!  Köszönöm szépen!

Tisztelettel,

József

 

Meg vagyok elégedve mindenki munkájával és hozzáállásával. Érződött az odaadásuk és hozzáértésük. Örülök és jól esett, hogy gátlások nélkül beszélgettünk néha nevettünk minimális fájdalmak voltak a műtét közben (melyekre előre felkészítettek) Mindent értelmesen elmagyaráztak, bátran lehetett kérdezni ezek is pozitívumok. Ezúton is üdvözlök mindenkit.

Köszönettel,

Róbert

 

Nagyon köszönöm a kedves és profi munkátokat. Baráti hangulatban telt ez a két nap itt a klinikán. A doktor nénik ügyesek és szimpatikusak voltak. Köszönöm a két tündér asszisztensnek akik a két napig végig velem voltak, gondoskodtak rólam.

UI:Innen folytatjuk!

Isten áldjon mindenkit akivel itt találkoztam.

Üdvözlettel,

Richárd

 

Mindent nagyon szépen köszönünk! Egy igazi profi csapat dolgozik itt, akik minden téren nagyon jó fejek. Egy igazi wellness hétvége volt!

Visszatérünk! 

Róbert

Eleinte meg voltam ijedve de éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Kitűnő vendéglátás –fogadtatás. Csak az érzéstelenítést éreztem más fájdalom nulla azaz semmi. Jövőre újra eljövök dúsításra.

Köszönöm!

István

 

Kedves DHC!

Szeretném megköszönni a klinikán dolgozók részéről tapasztalt a felém irányuló kedvességet, türelmet a hozzáértő ellátást. Maximálisan elégedett voltam a nap során mindennel. Külön szeretném megköszönni Brigitta doktornőnek és asszisztenseinek, hogy a professzionális ellátás mellett még külön figyelmet és energiát szántak rá, hogy kellemes jó hangulatban teljen a nap. Jó érzés volt megtapasztalni, a választott szakmájuk iránti elhivatottságukat, a témával kapcsolatban tágabb értelemben is teljesen naprakészen voltak bármely kérdésemre kimerítő választ kaptam, e tapasztalat is tovább erősítette bennem, hogy jó kezekben vagyok. Köszönöm mindenkinek, természetesen külön Brigittának, Tímeának és Eszternek.

Tamás

 

Kedves DHC!

Nagyon szépen köszönöm a profi és barátságos csapat munkáját. 2. beavatkozáson vettem részt egy hete így „ rutinszerűen” befeküdtem már a műtőágyra. Ha még rád vár a műtét és ezt olvasod megnyugtatlak, profi, biztos kezek alatt a fejed J Lehetne még részletezni, fokozni a pozitív jelzőket… Hatalmas köszönettel tartozom soraim végén Máté doktor úrnak és asszisztensinek baráti , megnyugható kisugárzását!

Gyuri  Békéscsabáról

 

Az első nap kicsit sokat izgultam de a csapat nagyon kedvesen kezelte  a helyzetet és délután már én is megnyugodtam és nagyon jó hangulatban telt a két napos beavatkozás. Röviden, két napig zenét hallgattam kedves orvosokkal  és nővérekkel, közben a fejemen sűrűsödtek a hajszálak.

Profi kellemes csapat!

Sz. Csaba

 

Maximálisan elégedett voltam a klinika szolgáltatásával a kedves segítőkész hozzáállással a hangulattal ami uralkodott az egész napos beavatkozás alatt.

Nagyon szépen köszönöm.

Márk

 

Kedves DHC!

Nagyon köszönöm a profi hozzáállást a türelmüket és a törődést amit Önöktől kaptam. Örülök, hogy Önöket választottam, még a jövőben biztos élni fogok a lehetőséggel .

Köszönettel,

Zoltán
I  thought when i came here that they will transplant my hair they did , but they also cured me from syndrom of white coat ( i was afraid of doctors) 

Anyhow, this was a very good experience for me, the staff was 110% professional carring, polite… I could write good things about this clinic all day long. I am sure i will back if necesarry.

Thank you HairClinic! Can’t wait for the results 

Miha S.

 

Ich muss ihen sagen das diese DHC CLINIC einfach perfect ist. Das personal die Arzte 1. Klasse. Es ist sehr semler und es geht sehr schnell. Man wird jede sekunde beobachten und es wird immer nachgefragt ob alles ok ist. Also 100% Perfect!

Todan

 

Ich bin eben fertig geworden mit der gesamfen prozedur. Bin sehr zufrieden was das personal betriff! Die OP ist ganz gut verlaufen dachte dan es mehr schmerzen sein würden J

Ganz liebe Grüsse,

Mike,

 

With great pleasure i have accepted this challenge and this highly professional and experienced team DHC Clinic. Convinced me that the perfect choice has been made. The hair transplantation was smooth and painless and the results are magnificent! Personally speaking i have to admit that this DHC Clinic is one of th ebest and professional for solving the problems with hair to all patients who are suffering from this symptoms. My warm recommendations to people who needs thiese intervetions who wants to solve their problem with hair loss.

B.J.

 

Thanks  for everything Dr. Major Laslo and tim was very professional. Also  Mr. Tibor Roza was perfect!  I wish you all the best.

 

Liebe DHC!

Bin schon zum zweisen mal hier bin sehr zufrieden. Das team war sehr nett. Bei der OP halte ich keine Schmerzen könnte sogar schlafen J Weider so!

 

Everything is perfect, profession staff and so friendly. They know well to do. Recommend DHC clinic don’t hesitate!!!

Ahmed

 

I am happy because i choice the good place. Ford o the FUE Hair Transplantation and for the good service.  I am waiting for the results after some months.

Thank you for the operation first of all Dr. Major Laslo and Tibor are exceptional guys and they can help for any kind of question. I am very excited with the end of operation. And im waiting for the results. Highly recommend this clinic!

Robert

 

DHC staff was very professional and very hard-working. I am glad i made the decision to come here during the end of my vacation in Europe. Waiting results but the hairline reconstruction looks great now! Special thanks for Tibor!

Manuel

 

I had a great experience. I am satisfied with the results and this ist the most important aspect. The doctor Mate and the nurses worked together and did a great job. They were calm and precise. If i need to come back i defenetly choose DHC!

With all respect!

Alex

 

Ich bin sehr zufrieden mit der klinik. super team kompetent and sehr freundlich! Ich werde die klinik weiter empfehlen. Super Resultat!

Sebastian

Very nice clinic GREAT people who look after you very well and with after care. I recommend this clinic to anyone!

Barry

DHC –CLINIC  is one nice place for refound your hair. Dr. Mate one good and pleasent medic not arrogant and well experimented. The assistents also very good thats why i give 10 ( note) th e best like!!!

Thank you very much and good healt!

Marius – Düsseldorf

 

DHC was a very usefull place with excelent service with both doctors and nurses.

They were all professional and i highly recommend anyone who wants to do hair transplantation

I want to thank the doctors and the all nurses!

Best Regards,

Abdi

 

Nice and good team with a good doctors.

Till now is look thet OK.. J

We gonna see after 1 year  … J

Claudiu

 

As i promised, i am back! And is necesarry i will be back again, i wouldn’t change this clinic there is no money or what so ewer to change my mind!

Fach and everyone who participated in my second 2 day surgery did everyting beyond expectation. The surgery was painfree and also it hurt a little bit somethimes they imediately gave me anestesia.

Even thought its a traumaticed experience for man being bald here the Doctor Hair Clinic team make all the stress, insecunity, fear go away! J

Thank you DHC and thank you each and everyone who made this experience beautifull!!!

Miha


03.20.2016.

Prijatno sam iznenađen sa svime sa čime sam se sreo u toku mog boravka u Segedinu. Od hotelske sobe, osoblja, pa sve do stručnog tima ove klinike. Kompletan dogovor je maksimalno ispoštovan i više od toga. Jedino na šta ne mogu da dam komentar jesu rezultati koji će se tek vidjeti. Svakome bih preporučio DHC. I naravno da pohvalim najlepšu doktorku Brigitu i njene zlatne ruke:) i Tibora koji je dao sve od sebe da mi boravak ovde bude što prijatniji.

S poštovanjem,

O.G.


25.04.2016.

Za ovu kliniku smo saznali putem interneta. Bili smo u velikoj neizvjesnosti  jer je već bilo prošlo 7 godina od kako smo imali nesretan slučaj sa djevojčicom kojoj je bilo sagorelo tjeme jestivim uljem. Ali zahvaljujući jednom prijatelju koji nam je dao uputstvo da se obratimo ovoj klinici DHC. Naišli smo na  veoma prijatno osoblje, koje je bezprjekorno ulagalo svoj trud  i angažman sa ciljem da se što uspješnije obavi operativni zahvat. Sve pohvale za doktoricu Emu, prevodioca Tibora i ostalo osoblje. Hvala puno!!
Amina


02.05..2016.

Vrlo korektan i profesionalan odnos. Sve je bilo kao i dogovoreno, i bolje. Zadovoljan sam i preporučujem.

Drago K.


29.05.2016.

Mogu da kažem samo reči hvale za kompletno osoblje Klinike, veoma ljubazni i profesionalni. Ja sam prezadovoljan sa svojom novom kosom.
D.


03.06.2016.

Izrazito sam zadovoljan transplantaciom u DHC-u. Mogu iz iskustva reći da nakon prethodno dvije transplantacije u  drugim klinikama gdje su mi uništili donorsku regiju, stručnjaci iz DHC-a su napravili čudo, te ispravili greške prethodnih klinika. Veliko hvala DHC-u.

S.I.


18.05.2016.

Nakon izvršenog dvodnevnog zahvata jako sam zadovoljan sa učinjenom intervencijom. Mnogo hvala na svemu, doktorima i osoblju  na svemu učinjenom.    
Robert


09.07.2016.

Želim da pohvalim kliniku i osoblje i da im poželim uspešan rad kao i do sada. Mogu sigurno reći da su jedna od najboljih klinika u Evropi. Posebno bi  istakao ljubaznost Tibora i doktora Mateja.


25.07.2016.

Sve pohvale zaposlenima klinike, a naročito našem domaćinu  gosp.Tiboru, koji je s velikim strpljenjem i razumijevanjem objašnjavao što se dešava za vrijeme zahvata i što se može očekivati u danima koji slede. Veliko hvala i dr. Mate Janvari i njegovim asistenticama  Erika i Agneza i Beata. 
Srdačno


13.08.2016.

Sve pohvale na profesionalnosti, ljubaznosti i stručnosti svih zaposlenih na klinici. Rado ću vas preporučiti.  Vidimo se veoma brzo na još jednu intervenciju. Još jednom hvala i sve  najlepše u budućnosti.

Miloš Banković , Leskovac


18.08.2016.

Iskrena zahvalnost cijelom timu klinike DHC. Visoka profesionalnost i ugodna atmosfera. Osobita zahvalnost gosp. Tiboru na velikoj pomoći i susretljivosti. Preporučit ću kliniku DHC i svojim prijateljima.


05.11.2016.

Sve najbolje utiske i pohvale, sve odrađeno odlično, medicinski. Tretman super, a vrlo važan dio organizacijski, podrška i kompletna  usluga oko smještaja, prijevoza i sve ostalo. Gosp. Tibor od prvog kontakta telefonom do samog kraja vrhunski. Sve najbolje i puno sreće.


23.10.2016.

Jučer, 22..10.2016. napravljena mi je transplantacija kose. Prezadovoljan sam !!! Kako je sama operacija izvedena, tako i cijelokupnom uslugom. Stručnost i ljubaznost svih djelatnika na najvišem nivou. Svima bih toplo preporučio DHC kliniku, osoblje je vrhunski. Još jednom veliko vam Hvala!


17.11.2016.

Moje iskustvo  u DHC klinici je slijedeće: odlično gostoprimstvo u hotelu ponajprije, doktori ljubazni, usluga 5+. Mislim da ću se sigurno vratiti jer sam imao iskustvo već 2 puta prije u ostalim klinikama i ovo mi je ostavilo najbolji i najprofesionalniji utisak.

Luka O.


27.11.2016.

S obzirom da sam prvu operaciju radio u Beogradu (klinika CMG) a ovu drugu ovoj klinici DHC, mogu da konstatujem da je razlika ogromna u svemu ( profesionalnost, odnos sa pacijentom, a najviše rezultat same operacije) Za svaku preporuku i pohvalu.


10.12.2016.

Moje iskustvo sa ovom klinikom je odlično i mogu samo pohvaliti cijeli tim doktora i sestara kao i g. Tibora koji mi je pomagao u cijelom procesu. Svi su vrlo kooperativni i sve što se radi, radi se u dogovoru sa pacijentom. Ovo je moja druga intervencija i u potpunosti sam zadovoljan sa tretmanom.


17.02.2017.

Sve pohvale na stručnost, posvećenost poslu kao i za ljubazno osoblje. Veoma sam se osećao lepo i prijatno tokom dvodnevne intervencije. Profesionalizam 10+

Pozdrav iz Subotice


01.03.2017.

Sve pohvale za osoblje, bili su preljubazni i sve je proteklo kako treba. Sve je profesionalno odrađeno. Prezadovoljan sam sa svima na klinici sve zasluge za njih čista desetka. Svaka čast.  I za Tibora čista desetka baš je bio posvećen nama kao i svi, stvarno.

Pozdrav iz Podgorice.


12.03.2017.

Sve, ljubaznosti osoblja, tretman na visokom nivou. Zadovoljan sam sa uslugom intervencije, dobio sam odlične rezultate kakve sam želio. Profesionalnost na visokom nivou, sve pohvale liječnicima i osoblju. Hvala na svemu.

Dado


19.03.2017

Profesionalnost, ljubaznost na vrlo visokom nivou. Dva puta sam bio i jako sam  zadovoljan. Hvala vam.


28.03.2017.

Najljubaznije Osoblje koje čovjeku pruža izuzetnu sigurnost i opuštenost. Imam samo riječi hvale od organizacije do izuzetnog osoblja. Osjećao sam se kao kod kuće bez imalo lažne skromnosti. Posebna zahvala cijelom osoblju kao i posebno toploj i izuzetno susretljivom čovjeku g. Tiboru.                     Toplo preporučam kliniku svima.


28.04.2017.

Poštovani

Neverovatno osoblje i neograničena prijaznost i poštovanje  pacijenta sa savršeno  stručnom znanju i naravno sa preciznim radom. Zahvaljujem se svim doktorima, sestrama a posebno  g. Tiboru. Toplo preporučujem svim budućim  pacijentima ovu kliniku za presađivanje kose. Želim još napomenuti da sam prije u Beogradu radio tri puta presađivanje kose ali sa drugim metodama i da nije bilo tako uspešno procentualno.Još jedan pozdrav svima i svim budućim pacijentima. 
Krstić Aleksandar


07.05.2017.

Naš drugi dolazak u Segedin na DHC kliniku je puno opušteniji i lakši u odnosu na prvi prošle godine jer smo tada bili u neizvjesnosti da li će neko uopšte prihvatiti da radi transplantacije kose našoj 12 godišnjoj djevojčici. Sretni smo i zadovoljni jer prošlogodišnji tretman je uspio. Ta polovica je narasla nekih 7 cm. Zahvaljujemo se kompletnoj ekipi klinike.

 Amina Karić


26.07.2017.

Moj drugi dolazak u Segedin i opet krajnje profesionalno i pristupačno osoblje, lijep prijem i briga o pacijentima. Sretan sam i zadovoljan rezultatima od prvog dolaska i vjerujem da će opet biti tako.

Dino Oršolić


08.08.2017.

Bravo dr. Major, bravo Tibor, bravo svi!!!! U išćekivanju rezultata veliki pozdrav, veliko Hvala.

Siniša , Zagreb


06.10.2017.

Moje iskustvo u DHC klinici.

Prvu transplantaciju radio sam 29 i 30.03. 2017.god.. Sve pohvale za ono što sam postigao. Kosa je počela da raste već nakon tri mjeseca. Nakon 6 mjeseci  je taj dio koji je usađen izgledao nestvaran. Moje samopouzdanje je  konačno došlo do izražaja. Gledao sam se na ogledalu često, moji prijatelji su bili oduševljeni. Porodica mi je bila najveća podrška. Evo 6. i 7.10.2017. god. sam ponovo došao na drugu transplantaciju središnjeg dijela glave i progušćavanje frontalne regije. Ono što želim svim budućim klijentima koji će doći u ovu kliniku jeste da su ljekari DHC klinike, glavna doktorica Emma i medicinski asistenti su  profesionalni, edukovani, ljubazni  i sigurno su najbolja klinika u Evropi! Došli smo po preporuci, a sada ćemo i mi biti savršena lutajuća reklama u našem gradu Banja Luci! Posebno bih se zahvalio g. Tiboru koji je glavni stub  u ovoj klinici. 
Zadovoljan pacijent iz Banja Luke.


09.11.2017.

Dva puta sam na klinici operisan (2016 i 2017. godine). Rezultati su izuzetni. Veoma sam dobro dočekan i sve je bilo dobro regulisano od prvog do zadnjeg momenta. Osoblje je veoma ljubazno i profesionalno i ljubaznost je isto tako na visokom nivou, počevši od vlasnice klinike pa do svih ostalih. Svi su nasmijani i opušteni, što mi se posebno dopalo. Želim vam puno uspjeha u vašem radu i samo nastavite istim tempom.

Senad Hajrović


14.11.2017.

Prije svega Veliko Hvala doktorici Brigiti i doktorici Magdaleni, te veliko hvala gospodinu Tiboru na velikoj brizi i profesionalnom odnosu. Veliko hvala dr. Emi na velikoj podržci i profesionalnoj brizi. Svima u klinici koji su pomagali. Šta reči divni ste ljudi samo tako nastavite. Želim Vam puno uspjeha i sreće u daljnjem radu i životu.   
T. Škrgatić


18.11.2017.

Evo drugi put, još jedan veliki (2 dana ) tretman, tačno godinu dana posle prve (27.11.2016). Jednom rečju sam prezadovoljan i sa sigurnošću ću svakog uputiti na ovu kliniku. 
I. Jocković.


20.11.2017.

Hvala doktorima kao i celoj ekipi  na dobrom obavljenom poslu, ja sam „presretan”.  Iskreno puno je bolje nego što sam očekivao. Mogu samo reći Veliko  Hvala. Sretan sam.  Vidimo se ponovo.                    
Željko Mrkonjić22.11.2017.

Veliko  Hvala doktorima i osoblju na ukazanom velikom profesionalizmu i ljubaznosti koju ste mi pružili u ova dva dana. Jako sam zadovoljan sa zahvatom koji ste mi napravili i vidimo se za godinu dana. Imate velika srca i to se osjeti kod svih Vas. Pozdrav za sve Sandi Lanča.


03.07.2016.

Izkušnja v Hair Clinici je bila več kot odlična. Pred na tanko enim letom 2015 sem bil na transplantaciji las prvič.
Excelenta clinica, personal perfect, profesionalism la standard inalt, atmosfera supera. Dr. Emma - foarte bine pregatita, Dr Máté – cu rabdare de fier,  Dr.Zsuzsanna – amabila si eficienta, traducatorul  Bertalan foarte, foarte bun si educat perfect !  de recomandat.

Deficienta : doar programe tv. in maghiara, a se plati un supliment.

Ionescu

 

Este cea mai fericita zi din viata mea. Sint extrem de incintat de interventia de implant de par, mi-a schimbat radical aspectul fetei si cu siguranta si viata de acum inainte. Va recomand cu toata increderea aceasta clinica.
D. Ionut

 

Multumesc frumos clinicii DHC si personalului, care a dat dovada de profesionalism. Va recomand cu incredere, daca doriti o schimbare in viata Dvs.  multumesc doamnei   dr. Gal Brigita in mod special.
Daniel

 

In perioada 3-4 ianuarie am fost pacientul acestei clinici pentru un implant de par. Am fost impresionat placut de amabilitatea  personalului si profesionalismul lor. Multumesc pentru toate si sper ca rezultatul sa fie unul foarte bun. Multumesc pentru toate !

O echipa deosebiba, care stie sa  se faca placuta, care stie sa-si faca meseria, cu placere. O atmosfera deosebita, care te face sa revii cu placere, daca este nevoie. Va multumesc in numele meu si a celor pentru care ati facut bine

P. Ioan

 

A fost o placere sa fiu operat la clinica Dvs. aveti medici foarte buni, deasemeni tot personalul a fost la mare inaltime. Va multumesc mult
B.Alexandru

 

Multumim echipei si doamnei dr. Somogyi pentru tot profesionalismul de care dau dovada, pentru increderea  care o pot reda oamenilor.

 

Multumesc din toata inima intregii echipe pentru profesionalismul si rabdarea de care au dat dovada. Sint foarte multumit pana acum de cum a decurs interventia dar si restul serviciilor. Voi recomanda cu incredere serviciile Dvs. tuturor celor interesati. Multumesc dr. Máté, multumesc dl. Bertalan, multumesc intregii echipe inca o data.
Ioan

 

Sint satisfacut de serviciile acestei clinici, deasemenea de personalul de aici si recomand cu incredere aceasta clinica.
Filip

 

Clinica Doctor Hair Clinic , este o clinica serioasa cu echipa excelenta , cu rezultate foarte bune. Multumesc de cooperare.
Florin

 

In urma celor doua zile de interventie de care am beneficiat, am primit profesionalism, promtitudine la un pret corect. Multumesc intregii echipe dar cu precadere doamnei dr. Suzana si domnului Bertalan pentru atentia acordata si profesionalismul de care a dat dovada. Recomand cu mare incredere serviciile acestei clinici!

Flavius

 

Implant de doua zile super. Totul a decurs bine. Cei de aici au depus toate eforturile pentru a-mi face parul sa arate din nou frumos. Recomand clinica. Domnul Tibor este un tip de treaba mi-a facut placerea sa-l cunosc. I-ar trebui si lui un implant.
Victor

 

Am fost oaspete in aceasta clinica timp de doua zile. Ma bucur foarte mult caci am gasit medici profesionisti , foarte prietenosi. Multumesc intregii echipe pentru timpul acordat. Recomand cu incredere clinica DHC.

Petrica

 

Va multumesc pentru  profesionalismul si pentru primirea prietenoasa pe care le-am gasit la Dvs. Multumesc intregii echipe DHC , intru-cit sint foarte bucuros de rezultatul obtinut. Recomand tuturor  romanilor si celorlalti europeni sa vina cu incredere la clinica DHC  Szeged.

 

Sint Adrian din orasul Cluj Napoca din Romania si am venit la clinica DHC pentru un transplant, adica implant de par. Am intilnit aici oameni si in primul rind o echipa de doctori si asistenti profesionisti, o echipa frumoasa iar conditiile sint extraordinare. Recomand aceasta clinica din toate punctele de vedere. Multe multumiri si domnului  Iosif , care s-a ocupat de mine pina in cele mai mici detalii. Un om extraordinar. Multe multumiri.

 

Multumesc pentru profesionalismul aratat  doctorii si asistentele sint super pregatite in ceea ce fac si nu in ultimul rind domnului translator  Iosef. Recomand cu cea mai mare incredere tuturor romanilor.

Cristian P.

 

Desi am mai fost si la alte clinici in Ungaria, am ramas placut impresionat de grija si atentia aratata de intreg personalul clinicii. Apreciez in mod deosebit competenta si profesionalismul demonstrat si le doresc tuturor prosperitate si dezvoltare continua. Consider translatorul dl. Medgyesi un mare cistig si merita toate laudele.

Muresan

 

Cind intri aici, te simti ca acasa. Esti tratat cu amabilitate, cu sinceritate. Nu ti se promite luna de pe cer. Practic ti se asigura tot ce ai nevoie. Echipa de profesioniti, Ce mai! Felicitari!Translatorul e un cistig pentru clinica. Toata stima!

Radu S. Romania  Baia Mare

 

Doctor Hair Clinic

Kérjen SZEMÉLYES konzultációt

Rólunk mondták

Doctor Hair Clinic

PRIJAVITE SE NA BESPLATNE KONSULTACIJE!

Klinikánk új címe: Tisza Medical Center / Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6.
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. / (Rigó utca felőli első épület)

A klinika bejárata földszinti, utcafrontról közelíthető meg amely a Cédrus Liget F. épületének bejáratától jobbra található.

info@dhc.hu
+36 20 610 10 54
Bisnode tanusítvány

Facebook

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatkezelési szabályzatunkat.
Adatkezelési szabályzat Elfogadom Elutasítom