PRP plazma terápia

a FUE hajbeültetés innovatív kiegészítő kezelése

Tudományosan bizonyított

forradalmian új eljárás a hajhullás és a kopaszodás kezelésében

 • Felgyorsítja a hajhagymák regenerációját
 • Felgyorsítja a haj növekedését
 • Revitalizálja a fejbőrt
 • Forradalmian új eljárás a hajbeültetésben
 • Megerősíti az elvékonyodott hormon érzékeny hajszálakat a fejtetőn
 • Lerövidíti a hajhagymák műtét utáni alvó fázisát
 • 100%-ban természetes eljárás, nem kerül idegen anyag a szervezetbe, nincs mellékhatása
 • Sokkal hamarabb és látványosabban jelentkezik a hajbeültetés eredménye mint azon páciensek esetében akiknek a hajbeültetése Plazma kezelés nélkül történt

Jelentkezzen

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra!

Jelentkezés

Mi a PRP plazma terápia

A PRP-Terápia egy olyan forradalmian új eljárás, amikor a páciens saját véréből előállított vérlemezkékben gazdag plazmát juttatjuk vissza a fejbőrbe. A vérlemezkék (trombociták) a sebgyógyuláshoz elengedhetetlen összes humán növekedési faktort tartalmazzák .A kezelt területen a vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást, stimulálják a bőr regenerálódását.

Az elmúlt években , világszerte a PRP-TERÁPIA vált a legelterjedtebb bőrfiatalító kezeléssé!

A PRP-TERÁPIA egy olyan komplex hatású eljárás amely természetes és bármely életkorban alkalmazható! Az eljárás a – saját vér alkotóelemeinek köszönhetően- már önmagában is tökéletesen alkalmazható , de tökéletes kiegészítője lehet más esztétikai eljárásoknak is!

 

PRP plazma kezelés

 

Hogyan hat a PRP terápia

Az eljárás során, a kezelt területre beadott vérlemezkék a beadás területén felbomlanak és a növekedési faktorok beindítják azokat a természetes folyamatokat , melyek eredményeként a bőr és a bőr alatti kötőszövet sejtjei megújulnak és a korábban kopasz területen hajnövekedés indul meg. A meglévő hajszálak megvastagodnak, a beültetett hajhagymákból gyorsabban indul meg a hajnövekedés.

 

 

A PRP terápia mint a hajbeültetés kiegészítő kezelése

Mivel a PRP-terápia egy komplex hatású eljárás, tökéletes kiegészítője lehet a hajbeültetési beavatkozásoknak is. A saját vér gyógyító hatását már régen ismerik és alkalmazzák a traumatológiában valamint különböző ízületi problémák kezelésében, azonban csak az utóbbi években vált ismerté mint esztétikai kezelések kiegészítő hatásos és biztonságos eszköze.

A PRP-terápiával kiváló eredménnyel kezelhető a fejbőr és szakmailag bizonyítottan a férfiak androgén kopaszodása is. A PRP (plazma) terápiával kiegészített hajbeültetési beavatkozást már számos nemzetközileg elismert klinika alkalmazza.

PRP terápia a klinikánkon

Magyarországon a Doctor Hair Clinic Hajbeültetési Magánklinika csapata is alkalmazza a PRP terápiát mint a hajbeültetési beavatkozások kiváló kiegészítő kezelését.

Klinikánkon két esetben alkalmazható:

A hajbeültetési eljárás azonnali kiegészítő kezeléseként
Önálló kezelésként, olyan esetekben akiknél a hajbeültetési beavatkozás nem javasolt vagy műtétileg nem megoldható.

Tudnivalók a PRP terápiáról

 1. A kezelés előtt kötelező a konzultáció
 2. A kezelés ellenjavalt a következő esetekben: véralvadási zavarok, vérképzési problémák, terhesség, szoptatás, rosszindulatú daganatos betegség, akut vagy krónikus fertőzés, autoimmun betegség, menstruáció, gyulladt bőrfelület a kezelendő területen.
 3. Mivel a szervezet a saját anyagait használja fel, így allergiás reakcióra nem kell számítani.
 4. Serkenti a bőrregenerációt , a helyi szövetek növekedését , nem kerül idegen anyag aa szervezetbe.
 5. Biztonságos , nincsenek szövődmények!

A kezelés hatása 3-6 hét után érzékelhető. Bizonyos esetekben javasolt a kezelés megismétlése egy hónapos időközönként 4-6 alkalommal (komplex kopaszodás kezelése esetén).

Évi egy alkalommal emlékeztető kezelés szükséges!

PRP terápia menete

Ismerje meg a PRP terápia folyamatát

 

PRP plazma kezelés folyamata

 1. A páciens könyök hajlati vénájából 20-25 ml vért veszünk laboratóriumi eszközökkel.
 2. Ebből a vérből, speciális centrifugában állítjuk elő a trombocitákban gazdag plazmát.
 3. Amennyiben hajbeültetési beavatkozás közben történik a kezelés, úgy a páciens semmit nem érez, mivel a leírezéstelenített területen történik a beavatkozás.
 4. Ha külön – önálló- kezelésként történik a plazma terápia, abban az esetben is helyi érzéstelenítésben történik a beavatkozás!

Amennyiben kérdése lenne, vagy érdeklődik a PRP-terápia iránt, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel a kapcsolatot klinikánkkal! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.