Klinikai szabályzat

Szabályzat

Konzultáció

Klinikánkon a személyes és e-mailes konzultáció is hivatalos konzultációs forma, mely díjtalan! Személyes konzultációra kizárólag előre egyeztetett időpontban van lehetőség szegedi klinikánkon. Konzultációra telefonon, e-mailben vagy honlapjainkon található konzultációs űrlap kitöltésével van lehetőség.

Előzetes bejelentkezés és előre egyeztetett időpont hiányában klinikánk nem vállal konzultációt!

Klinikánk munkatársai hétfőtől – péntekig 9 -18 óra között, szombaton pedig 9-13 óra között, fogadják a hívásokat. A bejelentkezéskor munkatársunktól általános jellegű tájékoztatást kap a konzultációval és a műtéttel kapcsolatban.

Személyre szabott hajbeültetési tervezésre pontos és részletes orvosi valamint a műtét menetére vonatkozó kérdésekre kizárólag orvosi konzultáció keretében kaphat a páciens!

Műtéti előjegyzés és foglaló

Műtéti időpontot telefonon, e-mailben vagy honlapjainkon található űrlap kitöltéssel lehet igényelni

Hajbeültetési műtétekre kizárólag 3 műtővel rendelkező, Szegeden található Klinikánkon van lehetőség!

Műtéteket kizárólag személyes vagy e-mailes konzultációt követően végzünk.

A Páciens és a klinika között a jogviszony a műtéti időpont lefoglalására vonatkozó foglaló fizetéssel valamint a műtét napján aláírt műtéti beleegyező nyilatkozat aláírásával jön létre.

Klinikánkon hajbeültetési műtéteket kizárólag az előzetesen egyeztetett műtéti időpontra vonatkozó foglaló fizetése ellenében végzünk! Műtéti időpontra vonatkozó foglaló fizetését személyesen klinikánkon, vagy banki átutalással rendezheti.

Részlet a 2013. évi V. törvényből (PTK)

6:185. § [Foglaló]
(1) A másik félnek fizetett pénzt akkor lehet foglalónak tekinteni, ha annak fizetésére a kötelezettségvállalás megerősítéseként kerül sor, és ez a rendeltetés a szerződésből egyértelműen kitűnik.
(2) Ha a szerződést teljesítik, a tartozás a foglaló összegével csökken. Ha a szerződés teljesítése olyan okból hiúsul meg, amelyért egyik fél sem felelős, vagy mindkét fél felelős, a foglaló visszajár.
(3) A teljesítés meghiúsulásáért felelős fél az adott foglalót elveszti, a kapott foglalót kétszeresen köteles visszatéríteni.
(4) A foglaló elvesztése vagy kétszeres visszatérítése a szerződésszegés következményei alól nem mentesít. A kötbér és a kártérítés összege a foglaló összegével csökken.
(5) A túlzott mértékű foglaló összegét a kötelezett kérelmére a bíróság mérsékelheti.

A foglaló fizetését a páciens köteles a megadott határidőig teljesíteni, határidőig való nem teljesítés esetén klinikánk a műtéti időpontot törölni jogosult. Ez esetben a páciens kizárólag újbóli időpont és foglaló fizetése ellenében jogosult a műtéti időpontot igénybe venni.

Előjegyzett műtéti időpont lemondása / módosítása

A műtéti időpontot lemondani e-mailen keresztül lehet. Ha a műtéti időpont lemondásra vagy a műtéti időpont megváltoztatásra kerül bármilyen okból, a befizetett foglaló visszafizetése a következők szerint alakul:

Ha a lemondás vagy az időpont módosítás az előjegyzett műtéti időponthoz képest 10 napon belül történik meg, vagy ha a beteg nem jelenik meg az előjegyzett időpontban – úgy a befizetett foglaló 100 %-át vonjuk le. A páciens a foglaló teljes összegét elveszíti.

A foglaló fizetésének teljesítésével a páciens elfogadja a klinika műtéti előjegyzésre, időpont lemondásra és módosításra valamint a foglalóra vonatkozó szabályzatát!

Műtéti időpontjára kérjük, minden esetben pontosan érkezzen ( reggel 9 órára) mert 5-6 ember összehangolt munkájára és a napi műtét pontos és szabályozott menete múlik rajta.

Fizetési feltételek

Klinikánkon a műtét díját az alábbiak szerint van lehetőség rendezni:
- készpénzben, a műtét napján.
- bakkártyás fizetéssel, a műtét napján. ( VISA, MASTERCARD)
- átutalással, legkésőbb a műtét napjáig.

Részletfizetési feltételek

Részletfizetésre az 1 és 2 napos műtétek esetében az alábbiak szerint van lehetőség:
- a műtéti díj 60%-át kell teljesíteni készpénzes vagy bankkártyás fizetés esetén a műtét napján, átutalással pedig legkésőbb a műtét napjáig.
- a fennmaradt összeget maximum 2 havi részletfizetéssel van lehetőség teljesíteni.
- Klinikánkon a részletfizetés minden esetben kamatmentes!